Jump to content

Featured Replies

Posted

Sve nas povezuje ljubav prema putovanjima u daleko i neistrazeno ali i isti problem koji svi imamo -muke oko novca koji nas ponekad zna i spreciti u nameri da negde odputujemo.To je moj generalni zakljucak posle nekoliko meseci provedenih na nasem sjajnom i korisnom sajtu.Ja se pitam a ujedno i sve forumase -mozemo li jednom drugom izmedju nas pomoci da odputujemo?Ja licno nepoznajem nikog sa ovog foruma sem Kike,M.P i Bude,sa kojima sam se video jednom u zivotu ali rado bi pomogao njima i svima ostalima u domenu svojih mogucnosti.Kako?Na primer voljan sam dati recimo 10,20,30 e kome za to bude potrebno da bi negde otputovao,a zauzvrat trazim da kad ja negde krenem ta ista osoba mi vrati kolko sam i dao?Na taj nacin pomazem drugom i ujedno imam u steku te pare kad meni zatreba?Ko bi u toj prici zajebo stvar bio bi stavljen na stub srama i objavio bi sajt ako do toga dodje.Moja je zamisao da to ide preko sajta ,ali moram da priznam da te tehnicke stvari neznam kako je izvodljivo pa trazim savet i vase misljenje u vezi ovoga sto sam predlozio.Unapred zahvalan

Ja sam odavno to predlozila ali u vidu "ostalo mi je gomila npr madjarskih foriniti, da li ih neko zeli?"

ili mi je ostalo sirijskih funti... ili bilo sta drugo...

pa bi ih dala za Dz

eto... ostalo mi je gomila beloruskih rubalja

;D

• 3 months later...

Otvorite racun na moneyboker-s.Odmah cu da posaljem.