Jump to content

Featured Replies

Posted

Molim vas da mi se javite ako znate bilo sta? sto mi moze pomoci.

Trebam da se prebacim oko 11 juna? iz Pariza do Beca i onda poslije dan ili dva trebam da se prebacim od Beca do Splita.Ja sam mislila da su vozne karte jeftine? ... mozda i jesu ali ja ne uspijevam na internetu? ?da nadjem nista sto je jeftino.

molim VAS DA MI POMOGNETE...

unaprijed zahvala

Maja

Probaj da putujes vozom uz EURODOMINO kartu, koju mozes da kupis na bilo kojoj vecoj zeleznickoj stanici ili nekoj agenciji.

EURO DOMINO je zajednicka ponuda u kojoj ucestvuju 27 evropskih zeleznica, kao i Marokanske zeleznice, uz ucesce pomorske kompanije? ATTICA/HML.

EURO DOMINO ponuda? pruza mogucnosti za neogranicen broj voznji na mrezi pruga odredjene zemlje? za koju se kupi takozvani kupon mreze EURO DOMINO (vozna karta) i to za 3 do 8 dana po izboru korisnika u periodu od mesec dana.?

EURO DOMINO karta pruza i sledeće dodatne mogucnosti:

- do odabrane zemlje putujete sa voznom kartom? ?uz? ?povlasticu od 50%, ciji je rok važenja 2 meseca (u skladu sa TCV).

- u toku putovanja mozes da kombinujes usluge zeleznice sa avionskim, brodskim ili drumskim prevozom.

- datum putovanja upisujes sama u vasu ed kartu, a u slucaju da putovanje otpocne nakon 19.00 casova, kao datum putovanja upisuje se sutrasnji dan.

- ED karte izdaju se za podrucje zeleznice sledecih zemalja:

Velika Britanija, Bugarska, Ceska, Makedonija, Luksemburg, Svajcarska, Rumunija, Grcka, Republika Irska, Portugalija, Nemacka, Danska, Italija, Hrvatska, Madjarska, Holandija, Norveska, Austrija, Poljska, Spanija, Svedska, Belgija, Francuska, Slovenija, Turska, Finska, Slovacka, Maroko, Alzir, Tunis i SCG.

EURO DOMINO karta moze se izdati:

- odraslima, starosnog doba? ?preko? ?26 godina ( ED 26+),? ?za 1. ili 2. razred,

- mladima, starosnog doba od 12 do 26 godina (ED - 26),? ?za 2. razred,

Napomene:

- rok vaznosti karata ne moze se produziti.

- EURO DOMINO karta glasi na ime,? ?nije prenosiva i vazi uz licnu ispravu.

- moguce je vise puta u roku vazenja ed karte napustati i ulaziti u zeljenu zemlju.

- za vozne isprave ed vracene pre prvog dana roka vaznosti vozna cena vraca se u celosti, dok se za? ED isprave posle prvog dana roka vaznosti vozna cena moze vratiti samo ako se dokaze da vozna isprava nije koriscena.

- u punom iznosu se moraju platiti? ?naknade za rezervisanje mesta kao i koriscenje lezajeva i postelja.

- pre otpocinjanja putovanja putnik mora upisati u svojoj ED karti dan (datum) koriscenja, u polje koje je za to predvidjeno

Okvirne cene (u €)

Odrasli 3-dana

Class ? ? ? ? ? ? ? ? Std? ? 1st

ITALIJA? ? ? ? ? ? ? ?104? ? 139

HOLANDIJA? ? ? ? ? ?35? ? ? 46

NEMAČKA? ? ? ? ? ? 112? ? 152

ŠVAJCARSKA? ? ? ? ? 66? ? 88

FRANCUSKA? ? ? ? ? 111 152

ČEŠKA ? ? ? ? ? ? ? ? ?31? ? ?40

HRVATSKA? ? ? ? ? ? ?36? ? ? 47

Probaj da putujes vozom uz EURODOMINO kartu, koju mozes da kupis na bilo kojoj vecoj zeleznickoj stanici ili nekoj agenciji.

EURO DOMINO je zajednicka ponuda u kojoj ucestvuju 27 evropskih zeleznica, kao i Marokanske zeleznice, uz ucesce pomorske kompanije ATTICA/HML.

EURO DOMINO ponuda pruza mogucnosti za neogranicen broj voznji na mrezi pruga odredjene zemlje za koju se kupi takozvani kupon mreze EURO DOMINO (vozna karta) i to za 3 do 8 dana po izboru korisnika u periodu od mesec dana.

EURO DOMINO karta pruza i sledeće dodatne mogucnosti:

- do odabrane zemlje putujete sa voznom kartom uz povlasticu od 50%, ciji je rok važenja 2 meseca (u skladu sa TCV).

- u toku putovanja mozes da kombinujes usluge zeleznice sa avionskim, brodskim ili drumskim prevozom.

- datum putovanja upisujes sama u vasu ed kartu, a u slucaju da putovanje otpocne nakon 19.00 casova, kao datum putovanja upisuje se sutrasnji dan.

- ED karte izdaju se za podrucje zeleznice sledecih zemalja:

Velika Britanija, Bugarska, Ceska, Makedonija, Luksemburg, Svajcarska, Rumunija, Grcka, Republika Irska, Portugalija, Nemacka, Danska, Italija, Hrvatska, Madjarska, Holandija, Norveska, Austrija, Poljska, Spanija, Svedska, Belgija, Francuska, Slovenija, Turska, Finska, Slovacka, Maroko, Alzir, Tunis i SCG.

EURO DOMINO karta moze se izdati:

- odraslima, starosnog doba preko 26 godina ( ED 26+), za 1. ili 2. razred,

- mladima, starosnog doba od 12 do 26 godina (ED - 26), za 2. razred,

Napomene:

- rok vaznosti karata ne moze se produziti.

- EURO DOMINO karta glasi na ime, nije prenosiva i vazi uz licnu ispravu.

- moguce je vise puta u roku vazenja ed karte napustati i ulaziti u zeljenu zemlju.

- za vozne isprave ed vracene pre prvog dana roka vaznosti vozna cena vraca se u celosti, dok se za ED isprave posle prvog dana roka vaznosti vozna cena moze vratiti samo ako se dokaze da vozna isprava nije koriscena.

- u punom iznosu se moraju platiti naknade za rezervisanje mesta kao i koriscenje lezajeva i postelja.

- pre otpocinjanja putovanja putnik mora upisati u svojoj ED karti dan (datum) koriscenja, u polje koje je za to predvidjeno

Okvirne cene (u €)

Odrasli 3-dana

Class Std 1st

ITALIJA 104 139

HOLANDIJA 35 46

NEMAČKA 112 152

ŠVAJCARSKA 66 88

FRANCUSKA 111 152

ČEŠKA 31 40

HRVATSKA 36 47

Te navedene cene nisu konacne jer im nedostaje cena puta do zemlje odrednice koja iznosi 50% od regularne.

Koliko razumem Maji je potrebna karta u jednom pravcu te joj je Euro domino u tom slucaju neisplativa, pogotovo sto Bec iz Pariza nije bas pravolinijski na putanji ka Splitu sto dodatno dize cenu karte.

Majo, mislim da ti autobus moze izaci jeftinije. Znam da Lasta i Fudeks (oba co.yu) voze na relacijama Beograd bec pariz.... ti vidi sta ti odgovara.....

Cini mi se da ti je najbolja varijanta nocni voz Pariz - Bec (ne bi smeo da bude skuplji od 80-90 evra ako imas studentske kartice). U Bec, verovatno ides sa razlogom, pa dalje u Split mozes takodje nocnim vozom. Iz Beca ima autobus za split koje je sigurno jeftiniji od voza.

Prosle godine je relacija Bec - Beograd sa fudeksom kostala 3400 bez popusta, a vozom oko 68 evra.....