Posted January 28, 20196 yr Postoji prozor od 26. Aprila do - 6. Maja gde su samo 2 radna dana + jos poneki slobodan i eto 10-15 dana za putovanje. Trazim saputnike za neku od par zanimljivih ideja koje imam u glavi: - Maroko: Marrakech i Taghazout (surfovanje) - Columbia: Medellin i Cartagena - Island: (rent a car + sator, kampovanje oko ostrva) - Thailand: Bangkok i Ko Pha-ngan (ili druga ostrva) Ovo su mesta koje cu da obidjem u bliskoj buducnosti, pa da pocnemo. Kome je ista zanimljivo, pisite, da izaberemo Nenad, 26
January 29, 20196 yr Pozdrav @iShone upravo sam se vratio sa ture po Kolumbiji, ali Island je vec duze vrijeme na to-do listi. Moja zamisao je da se rentira SUV, i licno ne bih spavao konstantno u satoru (trudio bih se da to svedem na minimum). Takodje imam jos jednu saputnicu koja je voljna da se prikljuci. Mozes li da mi pustis e-mail ili da me cimnes na pp, kako bi ustanovili da li se mozda poklapamo idejno za organizaciju putovanja na Island.
January 29, 20196 yr https://www.thebrokebackpacker.com/icelands-ring-road/ evo kao neka ideja, a i pogledajte ceo sajt ima dobrih saveta