Followers 0

Skoplje- Ohrid i Makedonija općenito

3 posts in this topic

Pozdrav! Vidim da su sve teme vezano za putovanje u Makedoniju relativno zastarjele pa mi trebaju friske informacije. Naime sletit cu u maju u Skoplje avionom. I onda imam namjeru možda malo pogledati grad i produžiti za Ohrid.

Pitanje je koji je najbolji prijevoz od aerodroma do centra Skoplja? Autobusne linije Skoplje- Ohrid? Dal' se prima svuda € kao valuta ili je potrebno promijeniti u Denare? Odnos € i Denara- tečaj otprilike. Kakve su općenito cijene u Makedoniji trenutno u trgovinama, restoranima i slično? Preporuke za još nešto obići osim Skoplja i Ohrida budući da ostajem 7 dana i imati ću dovoljno vremena.

Hvala svima za pomoć

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav, ajde da postavim ovde pitanje iako je vise vezano za Nis. Slobodno premestite.

Plan je sledeci: Sredinom jula slecemo na niski aerodrom oko 1930 i pravac na autobusku stanicu za Ohrid. Znam da ima bus Galeb negde oko 0100,ali nista drugo ne znam.

Da li je potrebno rezervisati i kako, Do kada radi stanica i da li se moze kupiti karta na stanici ili kod vozaca. Koliko kosta? Negde sam citao da ne prodaju karte za druge osim nisekspresa. Kako uci na peron posle radnog vremena?

Takodje moze i preporuka za neki restoran u blizini stanice. Na google street view vidim da postoji neko prenociste odmah do stanice. Da li to radi, neka informacija?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Followers 0