Posted September 20, 20195 yr Trazim drustvo za putovanje u Istanbul za docek nove godine. Tacnu ponudu nisam nasla ali cene su okvirno oko 130 evra oko 6 dana. Ko je zainteresovan nek se javi u inbox ?
October 3, 20195 yr Ćao Teodora! :) Da li bi bila možda zainteresovana od 7. do 11. novembra - avio prevoz - hotel - doručak - oko 250EUR preko agencije?
October 5, 20195 yr Meni ovo zvuči zanimljivo! Možeš da mi pošalješ link te ponude, ako nije problem?
October 5, 20195 yr https://balkanfun.travel/istanbul-avionom Kada sam poslala upit poslali su mi da je oko 250 za taj termin ?
November 27, 20195 yr Hej jesi li nasla nekog za putovanje? Ja sam zainteresovana za Istanbul oko Nove godine, ako neko hoce nek se javi
December 8, 20195 yr Drugari, nemojte da tema umire za dzabe, ako ste zainteresovani hajde da se organizujemo i da palimo Istanbul je prelep i ovako, a mogu zamisliti tek za novu godinu
December 19, 20195 yr Cao Teodora, ja sam zainteresovana za Istanbul za Novu godinu. Pisi mi slobodno ukoliko nisi jos uvek nista rezervisala
December 19, 20195 yr Moze li vise info oko aranzmana u inbox kao i o tome odakle si, odakle se krece i slicno?