Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Hej pozdrav narode :)

Imam 32 god iz Bg sam i trazim saputnik/e za letovanje u septembru (početak izmedju 8 i 12 sep, 10 dana) preko neke od agencija po zajedničkom dogovoru :) Zeljene destinacije Egipat ili Krit. Od letovanja očekujem da se sunčam, kupam, psihički odmorim. Volim da ćutim i uzivam u tišini ali i da upadam u reč ako je dinamična konverzacija i sagovornik podjednako pričljiv. Povremeni izleti kao odmor od pasivnog odmora su mi isto ok :)

U suštini, trazim saputnika pre svega iz prakticnih razloga (da bi ustekala na doplati) tako da i ako ste samotnjak kome bi saputnik trebao isključivo iz tog razloga i to je ok, ćutimo i ignorišemo se svaka vaška obaška do povratka ? A skroz i više nego ok je i ako ste druzeljubivi i hocete interakciju i druženje  ?

Cenovni rang aranzmana 500-600 e/osobi

Ko je zainteresovan nek ostavi e- mail da se upoznamo i uplatimo letovanje sto pre da bi se bacili na euforicno docekivanje datuma! :)

Pozeljni pol Z izmedju 25 i 35  (ali ne diskriminišem i muške clanove i one starije i mladje od navedenog)

-

Zdravo, da li je to striktan izbor destinacija ili nesto osim toga dolazi u obzir? Npr bio sam na Skiatosu, Tasosu i dr ostrvima i isao bih ponovo... ali bih voleo da vidim i Krit, naravno. ;) Ostavi molim te neki kontakt pa se mozemo cuti detaljnije.

Ćao,bio i na Kritu i Egiptu,ali sam za reprizu,za svaki sam dogovor samo pozitivno i više da uplatim to letovanje ?,izvoli mail pa se dogovaramo...

Pozzzzzzzzdra

latedo777@gmail