Posted November 25, 200816 yr Ako izuzmemo HC i CS, koja je najjeftinija opcija za smestaj u Subotici? Najvise bi mo odgovarao neki hostel tj spavaonica, jer idem sam, a jednokrevetne sobe su papreno skupe u hotelima
November 25, 200816 yr ako ideš za vreme zimskog raspusta, probaj sa domom učenika. kao studenjak samo za učenike srednjih škola. ja sam tamo spavala svakog leta za vreme JFJF i sećam se da je bilo vrlo jeftino, ne znam kako stoje stvari sada.
November 25, 200816 yr Ja bejah u "Gat"-u, ok je, bilo je neshto vishe od jedne crvene za prenocishte sa doruchkom, proguglaj
November 28, 200816 yr definitivno Dom ucenika, jer ako si ucenik/student nece te izaci vise od 10 evra za noc, tj secam se da je letos bilo oko 600 din, a oko 800 ako nemas taj popust ako nisi student...Inace tu ti sve zavisi da li si na 3. spratu u sobi sa kupatilom, pa moze biti oko 1000 din, ili si u sobama gde imas zajednicko kupatilo...a ako je raspust, ucenici nisu u Domu i ako vas je vise onda mozes i u tim sobama biti- sa zajednickim kupatilom i onda je jeftinije...Tako da sve zavisi kada planiras da boravis, u kom periodu god. Inace, posto radim u Domu ucenika, ako te zanima javi se na private- pa cu ti poslati br tel osobe koja je zaduzena za rezervacije i goste.
November 28, 200816 yr Author Hvala puno svima na informacijama, kad budem odredio datum odlaska u Suboticu, iskoristicu ih. Hvala jos jednom!
January 23, 200916 yr Ja sam preko neta trazila smjestaj i jedino sto sam nasla bilo je i skroz ok, ja i drug smo placali tada po 10eur, sto je bilo 800din, ne bih da stavljam link posto pretpostavljam da nije dozvoljeno, ali samo ukucaj smestaj u subotici u google i to ce ti pronaci, ulica je Hajduk Veljka, blizu centra je i sobe su uredne, tople, imas TV, cak ti stave i pribor za kuvanje kafe u sobu, tako da smo mi bili bas zadovoljni!
April 18, 200916 yr U Subotici postoje dva hostela, jedan je u ulici Huga Badalica, a drugi je u ulici Matka Vukovica.
November 9, 200915 yr Iznenada sam saznao da cu morati sutra uvece da prenocim u Subotici, posto u sredu ujutro moram biti vrlo rano tamo, pa me interesuje zna li neko neku povoljnu opciju za to... Hvala unapred..
November 9, 200915 yr Jel to znaci da nemamo čas sutra? (ako je odgovor da, znam ja jednu ) Možete spavati kod mog brata. On stanuje 15 min od centra Subotice. Pošaljite mi PM, pa cu Vam reći detalje.