Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Cao svima

Pre svega idem na nedelju dana krajem aprila (23-29.) na dan-dva u London i 3-4 u Mancester. Pretpostavljate zasto, fudbal i Mancester Junajted. Sto se ovog tice, sve sam rezervisao i organizovao. Nema izmena i prilagodjavanja uz put.

A na leto planiram da idem na malo duze, recimo nekih mesec dana. Npr. posle EXIT-a, to je neki 15. jul odokativno, pa onda do... nemam pojma, minimum do sredine avgusta, ali u zavisnosti od obaveza (i mogucnosti odlaganja istih) mozda i duze. Tad planiram nekih 10-15 dana u Londonu, ostatak po vascijeloj UK: Kardif, Edinburg, Belfast skoro pa obavezno, ostalo vec kako bude...

Pa ako neko ima slicne planove, jav'te se

P.S. Dobro bi mi doslo ako neko ima i hoce da mi pozajmi britansku sim karticu, neki od papirnih (imam ih brdo u e-formatu) vodicha za London, Britaniju i slicno, a i ako imate neki savet, slobodno!

Hvala na paznji...  ;D

Ujkice ja cu u to vreme biti u Velsu sa Vladom the kuvarom a 2. i 3. maj cu biti u Londonu.

Ja imam let 25. iz Temisvara za Milano pa Milano - Bristol.

Vracam se verovatno JAT-om ali taj deo josh nisam resila.

• Author

Uh, tako blizu a tako daleko... Evo detalja mog puta: Pula-London 23. aprila, odma nastavljam za Mancester, tamo do 27., pa nazad za London. 29. aprila iz Londona za Zadar, a taman ce tamo biti onaj Balkan Mafia meeting. Kao sto rekoh, prioritet mi je ta utakmica, jer je sezona. A na leto, kad budem imao vise slobodnog vremena, sve ostalo :)

Reche mi Vlada da cete zajedno u skitnju, lepo se provedite, dobri ljudi!

5 funti sa 5 funti kredita UK sim kartica, koliko se secam vodafon... uzivajte :)

:mah:

• 2 weeks later...

Dacu ti ja karticu, imam i vodice, u papirnom formatu,Rough Guide London, Key guide Britain, Rough guide Scotland, Lonely planet Walking in Scotland, i Secret london (za setanje savrsen)

• Author

Sta ti je profi domacin! Meni neko kad dodje ja mu dam neku budjavu kartu Novog Sada iscepanu iz novina... :)

Planiram krajem aprila London par dana sa obilaskom Stratford-upon-Avon .

Kasnije Wales.Ili obrnuto.Sve zavisi od avio karata koje još nisam kupio.

Fuca?Da ne gledaš možda United-Spurs?

Moji garlesi imaju seson tickets za Watford i Spurse.

Nešto ću valjda gledati.

BTW moji domacini u Velsu su mi obećali:

Black Mountain

Brecon Beacons

i još svašta nešto.

Pošto idem samo da obidjem poslovnjake,imaću vremena na pretek.

Ne bi bilo loše da organizujemo neku uživanciju.

Javite se na pm.

• 2 months later...

cao svima,

Posto sad prvi put pisem imam par pitanja. Najpre i najvaznije, da i ja hocu u London. Medjutim tu je uvekj standardno pitanje: DOBITI VIZUUUUUUUUUUUUUUUU :psuje:

Pa bi bila zahvalna ako bi neko pritekao u pomoc, ugalvnom sam za uvek varijantu putovati po inostranstvu....... .

Inace radim , tako da nebi bilo problema sto se tice sa te strane, dobijanje godisnjeg, potvrda o zaposlenju itd.

Hvala unapred.

Moj mail : [email protected], ako neko ima neki predlog, sugestiju ....help :-[