Jump to content

Featured Replies

• Author

Sad će izgledati kao da odgovaram samom sebi, ali ne, odgovaram djordju :) Tehnički problemi. Daklem.

Ne znam da li je sudanska viza koja se dobija u Kairu za jedan ili više ulazaka, ali znam da u sudanskoj ambasadi u Kairu traže pismo preporuke od naše, srpske, ambasade u Kairu.

To sitno zadovoljstvo košta 40 evra (cenovnik postoji na sajtu naše ambasade u Kairu, lepo, crno na belo).

Drugim rečima, pored toga što ti Sudanci uzmu 100$ za vizu, i Srbi ti uzmu još 40 evra za sudansku vizu. Bolje da ne kažem šta mislim o tome, jer ako samo počnem... uuuh.

• Author

Transit visa: This visa is valid for seven days for air travels and twenty- one days for land travels.

Možda nije loša ta tranzitna, čini mi se da je 21 dan u Sudanu sasvim dovoljan. Ukoliko je jeftinija, možda ponovo uzeti tranzitnu i za drugi ulazak... Samo još da iskopamo negde koliko košta. Redovna je stotinak dolara.

Kontradiktorne informacije?

Izgleda da je pozivno pismo potrebno i za tranzitnu vizu ili sta?

Na jednom mestu kazu za putovanje kopnom tranzit 21 dan a na drugom tranzit 1-7 dana?

Izgleda da naplacuju vizu i svojim gradjanima "Please note that the cost is US$40 for Sudanese passport holders."

Lazare nesto si se prebacio oba linka su za istu stvar?