Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo, treba mi savet da li imamo pravo na refundaciju smestaja zato sto nam je let pomeren na dan ranije. Situacija se sledeca, trebalo je 29. da letimo za Zenevu a potom i 30. za Lisabon. Taj let za Zenevu je otkazan i kao alternativa nam je ponuđen let 30. (kasnije od onog koji vec imamo za Lisabon) ili 28. sto smo mi i prihvatili kako nam ne bi propao ostatak puta. U pitanju je easyjet, pa me zanima da li imamo pravo na refundaciju smestaja i troskova koje cemo imati za taj jedan dodatan dan u Zenevi? Hvala

1 hour ago, teget said:

Zdravo, treba mi savet da li imamo pravo na refundaciju smestaja zato sto nam je let pomeren na dan ranije. Situacija se sledeca, trebalo je 29. da letimo za Zenevu a potom i 30. za Lisabon. Taj let za Zenevu je otkazan i kao alternativa nam je ponuđen let 30. (kasnije od onog koji vec imamo za Lisabon) ili 28. sto smo mi i prihvatili kako nam ne bi propao ostatak puta. U pitanju je easyjet, pa me zanima da li imamo pravo na refundaciju smestaja i troskova koje cemo imati za taj jedan dodatan dan u Zenevi? Hvala

da, ukoliko vam je obavestenje o pomeranju leta stiglo krace od 2 nedelje od originalnog datuma leta...imas na easy jet sajtu i link za refundacije traskova zbog promene verena ili otkazivanja leta

• Author

A ako je vise od 2 nedelje? Posto jeste

Ali nismo imali alternativu zapravo

8 hours ago, teget said:

A ako je vise od 2 nedelje? Posto jeste

Ali nismo imali alternativu zapravo

mislim da vam ne nadoknadjuju, ima neka evropska direktiva E261 kojom se predvidja da se daje nadoknada ukoliko je let otkazan ili pomeren manje od 14 dana pre originalnog leta...

pa meni su pre 10 dana iz vuelinga pomerili let, i sjebali mi 5 povezanih letova....nisam mogao da otputujem, i sve sam karte izgubio....iako su pomerili 7 dana pred put, vadili su se na strajk kabinskog osoblja....koji je stvarno bio, tako da, jbg...cak mi nisu ni u znak dobre volje nadoknadili makar nesto od izgubljenih letova, jer su druga 3 isto bila njihova, cak nisu hteli ni da mi vrate pare za taj pomereni let, vec samo light credit , u visini cene karte koju sam platio, ni dinara vise...

Edited by bam-bam