Jump to content

Featured Replies

Posted

Stranac je čudan. Drugačiji je od Kineza, bledunjav, nosat, manje pljuje, na leđima vuče svoje stvari i nikada ne gleda svoja posla, nego uvek želi nešto nemoguće, svuda zabada nos i ponaša se, u najmanju ruku, neuračunljivo.

Pročitajte ceo tekst

HaHaHaHa genijalne priche, anegdote, situacije, dozivljaji, sve!!

"Pokusava da nasluti zasto stranac zeli da uzme njen zidni sat, odnese ga na granicu, i tamo ga otvori. No, no." - glasno sam se smejao u relativno ozbiljnom okruzenju

Па како бре не видите онолику зидину? :D

Ahahhahhhahhahahhah!

Umreh od smeha :) Odlicno, vrlo duhovito, samo verujem da vam nesto od ovoga i nije bilo smesno dok se dogadjalo (pri tom mislim na onaj toalet papir)... ... ili se to mozda desilo nekom drugom... :P

:)))))

E zaista.. mora da je biti tesko stranac u toj Kine :P al, de de sami ste birali :))

ahahahahahahahahhaha

sad umirem od smeha ali kad se setim Ivine tuzne face dok mi je prepricavala to...

:)

odlicno... odlicnooo

Bas je smesno. odavno se nisam ovako slatko nasmejala. radap

...cud je Kineska smijesna rabota...:) Definitivno! Zivi bili i jos puno pisali!

• 4 weeks later...

Za vas koji se smejete izvan Kine, a iz moje perspektive dugogodisnjeg rezidenta u Kini, ovo svakako jeste i duhovito (skladno odabrano i vesto ispricano), ali je i 90% autenticno -- tj. bez preterivanja.

Dobro, sad kad mogu da komuniciram o jednostavnim temama na Putongua-u, ide malo lakse, ali prvih 6 meseci je bilo UPRAVO ovako.

Ah well...

ahahahahahaha! :D

odlicno. genijalno! da ste poneli par pantalona od ujgura, cele nevolje sa toaletom ne bi ni bilo! :)

• 5 months later...

ucili su nas da je pesma, ali pre bih rekla-humor nas je odrzao, njemu hvala... super ste

• 2 years later...

Odlicno!

"Nacionalni park Kina"