Posted October 28, 200717 yr Stranac je čudan. Drugačiji je od Kineza, bledunjav, nosat, manje pljuje, na leđima vuče svoje stvari i nikada ne gleda svoja posla, nego uvek želi nešto nemoguće, svuda zabada nos i ponaša se, u najmanju ruku, neuračunljivo. Pročitajte ceo tekst
October 29, 200717 yr HaHaHaHa genijalne priche, anegdote, situacije, dozivljaji, sve!! "Pokusava da nasluti zasto stranac zeli da uzme njen zidni sat, odnese ga na granicu, i tamo ga otvori. No, no." - glasno sam se smejao u relativno ozbiljnom okruzenju
October 29, 200717 yr Ahahhahhhahhahahhah! Umreh od smeha Odlicno, vrlo duhovito, samo verujem da vam nesto od ovoga i nije bilo smesno dok se dogadjalo (pri tom mislim na onaj toalet papir)... ... ili se to mozda desilo nekom drugom...
October 29, 200717 yr )))) E zaista.. mora da je biti tesko stranac u toj Kine al, de de sami ste birali )
October 29, 200717 yr ahahahahahahahahhaha sad umirem od smeha ali kad se setim Ivine tuzne face dok mi je prepricavala to... odlicno... odlicnooo
November 26, 200717 yr Za vas koji se smejete izvan Kine, a iz moje perspektive dugogodisnjeg rezidenta u Kini, ovo svakako jeste i duhovito (skladno odabrano i vesto ispricano), ali je i 90% autenticno -- tj. bez preterivanja. Dobro, sad kad mogu da komuniciram o jednostavnim temama na Putongua-u, ide malo lakse, ali prvih 6 meseci je bilo UPRAVO ovako. Ah well...
December 1, 200717 yr ahahahahahaha! odlicno. genijalno! da ste poneli par pantalona od ujgura, cele nevolje sa toaletom ne bi ni bilo!
May 16, 200817 yr ucili su nas da je pesma, ali pre bih rekla-humor nas je odrzao, njemu hvala... super ste