Posted July 31, 2024 Pozdrav, da li se nekom ide na Tenerife 10 dana? Polazak krajem septembra, preko agencije, cena za 1/2 smestaj je oko 1200eur. Meni se ide, ali mi se ne placa doplata za solo putnike... pa ako postoji neka normalna, pozitivna i komunikativna osoba koja bi se prikljucila istoj takvoj, javite se. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 2, 2024 Jel mozes da posaljes svoj instagram da ti pisem tamo? Ako ti odgovara u avgustu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 6, 2024 🙂 Pozdrav! Zvuči mi jako zanimljivo taj tvoj predlog za putovanje i prepoznao sam se u opisu pa ukoliko želiš, javi se da pokušamo da se dogovorimo... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 12, 2024 Caos meni isto odgovara septembar ali ako si za da idemo samostalno jer je mnogo povoljnije 😊 pisi mi ako si za Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 14, 2024 U sopstvenom aranzmanu mozes proći za manje od 400eur Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites