Posted June 22Jun 22 Ćao devojke! ☀️👋Tražim opuštenu i pozitivnu saputnicu do 35 godina za letovanje u Leptokariji, Asprovalti (ili nešto slično u tom stilu, Grčka obala 🏖️).Planiram 7 noćenja nakon 10. avgusta – tačni datumi su fleksibilni, važno mi je da se lepo uklopimo, delimo troškove i uživamo u odmoru bez stresa 😊U obzir dolazi apartmanski smeštaj, ne mora biti luksuz, bitno je da bude uredno i blizu plaže. Volim more, šetnje, dobru kafu ujutru i opušteno letnje druženje. Nisam partijaner, ali volim dobru atmosferu.Ako si raspoložena da se priključiš ili znaš nekog sličnog, piši mi u inbox ✨Pozdrav i nadam se lepom letovanju! 🌊🍉🌞
July 6Jul 6 On 6/22/2025 at 4:39 PM, EmDzej96 said:Ćao devojke! ☀️👋Tražim opuštenu i pozitivnu saputnicu do 35 godina za letovanje u Leptokariji, Asprovalti (ili nešto slično u tom stilu, Grčka obala 🏖️).Planiram 7 noćenja nakon 10. avgusta – tačni datumi su fleksibilni, važno mi je da se lepo uklopimo, delimo troškove i uživamo u odmoru bez stresa 😊U obzir dolazi apartmanski smeštaj, ne mora biti luksuz, bitno je da bude uredno i blizu plaže. Volim more, šetnje, dobru kafu ujutru i opušteno letnje druženje. Nisam partijaner, ali volim dobru atmosferu.Ako si raspoložena da se priključiš ili znaš nekog sličnog, piši mi u inbox ✨Pozdrav i nadam se lepom letovanju! 🌊🍉🌞Zainteresovana za taj period.mejl [email protected]
July 7Jul 7 Zdravo, to zvuci super, samo sto bih ja mogla oko 18-20.08.Ako ti je to okej, ovo je moj mail [email protected]
July 23Jul 23 Imam 39 godina,slicna interesovanja kao i ti. Sa deustvom se ne uklapam,znacilo bi mi da imam saputnicu. Mogla bih od 10 do 18,najkasnije. [email protected]
July 26Jul 26 On 6/22/2025 at 4:39 PM, EmDzej96 said:Ćao devojke! ☀️👋Tražim opuštenu i pozitivnu saputnicu do 35 godina za letovanje u Leptokariji, Asprovalti (ili nešto slično u tom stilu, Grčka obala 🏖️).Planiram 7 noćenja nakon 10. avgusta – tačni datumi su fleksibilni, važno mi je da se lepo uklopimo, delimo troškove i uživamo u odmoru bez stresa 😊U obzir dolazi apartmanski smeštaj, ne mora biti luksuz, bitno je da bude uredno i blizu plaže. Volim more, šetnje, dobru kafu ujutru i opušteno letnje druženje. Nisam partijaner, ali volim dobru atmosferu.Ako si raspoložena da se priključiš ili znaš nekog sličnog, piši mi u inbox ✨Pozdrav i nadam se lepom letovanju! 🌊🍉🌞Заинтересована. e mail: [email protected]