Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima. Da li bi neko bio zainteresovan za rano planiranje letovanja u ovom idilicnom malom mestu, u sopstvenoj reziji?

Pronasla sam smestaj iz snova- prelepi apartman koji se nalazi u renoviranoj staroj kamenoj kuci u centru Vrsara i na 5min do plaze. Sastoji se od 2 spavace sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom, kupatila i vece terase. Apartman je izuzetan zbog svog prelepog, autenticnog enterijera, komfora, sjajne lokacije i veoma povoljne cene, pa je iz tog razloga skoro vec skroz bukiran za 2026-tu, zato je vazno reagovati vec sada. Preostali slobodni datumi o kojima razmisljam su od 27.08.-06.09.2026. Za ukupno 10 nocenja, cena je 540e po osobi (ako dve osobe dele apartman).

Par reci o meni (uopsteno i na odmoru): Zivim u Beogradu, komunikativna sam i pozitivna osoba, u prilicno dobroj formi. Obozavam sunce, more, miris cetinara, plivanje i izlezavanje na plazi ali i setnje, izabrane obilaske, kao i po koji vecernji izlazak, Ljubitelj sam putovanja, prirode, arhitekture, lepih ambijenata, dobre knjige, dobre kafe i vina, zdrave hrane i dobrog drustva. Opustena i fleksibilna u vezi dogovora i funkcionisanja na odmoru, trazim saputnicu priblizno slicnih godina (+-50), slicnih afiniteta.

Ako smatrate da bi vam pasovala ova destinacija za sledece leto, kao i rano bukiranje i inicijalni opis smestaja i drustva, javite se porukom za dodatan info, upoznavanje i potencijalni dalji dogovor oko svega :)