4 hours ago4 hr Pozdrav svima trenutno se nalazim u jednoj nedoumici. Dakle da ne dužim treba da se ukrcam na brod u svojstvu člana posade i kompanija od mene zahteva da izvadim Američku tranzitnu C1/D vizu ( standardna praksa kod brodarskih kompanija).Problem je u tome da sam prilikom popunjavanja DS-160 forme kao okviran datum ulaska u SAD naveo 15.01.2026 kada je bio predviđen moj ukrcaj na brod ( pre unosa datuma u aplikaciju sam dobio zeleno svetlo od svog agenta za ukrcaj da to napišem). E sad kako sam sledio korake na sajtu ambasade ja nisam imao pristup raspoloživim datumima intervjua za vizu sve dok nisam uplatio naknadu.Kada sam uplatio i video da je prvi slobodan termin tek 16.01. sam kontaktirao agenta i on mi je rekao da izaberem taj datum a da će se moj ukrcaj pomeriti u skladu sa novim dešavanjima.E sad kako meni đavo nije dao mira, ja sam poslao mejl agenciji za pomoć pri izdavanju viza za SAD ( čiji sam mejl dobio pri plaćanju naknade u slučaju da nešto ne bude dobro). Objasni situaciju i zamoli za savet/ pomoć. Dobio sam kratak i zbrzan odgovor da "naravno da će biti problema trebalo je biti sve po proceduri". Pa me zanima da li bi možda trebalo samo da ćutim do intervjua i tamo probam da objasnim u slučaju da će biti problema? Ili da kontaktiram nekog?