January 6Jan 6 Pozdrav! Da li bi neko isao u Andaluziju za Uskrsnje praznike u sopstvenoj reziji (Budimpesta -Malaga, wizzair od 09.4 do 17.04?Plan mi je da se bude 2 dana u Malagi, 2 u Granadi, 1 u Kordobi, 2 u Sevilji i poslednji dan Marbelja.Izmedju gradova operisu vozovi, i lako je bukurati karte online.Postoji opcija i da se ide na izlet iz Malage drugi dan do Ronde ili Caminito del Ray.Ko je zainteresovan neka se javi privatno za vise informacija, vec sam nasla i ok smestaj :)
Friday at 11:04 AM2 days On 1/6/2026 at 12:24 PM, Palmica90 said:Pozdrav! Da li bi neko isao u Andaluziju za Uskrsnje praznike u sopstvenoj reziji (Budimpesta -Malaga, wizzair od 09.4 do 17.04?Plan mi je da se bude 2 dana u Malagi, 2 u Granadi, 1 u Kordobi, 2 u Sevilji i poslednji dan Marbelja.Izmedju gradova operisu vozovi, i lako je bukurati karte online.Postoji opcija i da se ide na izlet iz Malage drugi dan do Ronde ili Caminito del Ray.Ko je zainteresovan neka se javi privatno za vise informacija, vec sam nasla i ok smestaj :)Svidja mi se opcija ali nemam toliko odmora u aprilu. Saamo 1p0 do 14 april sto je premalo. Imaam od 14 do 22 februara raspust. Tad bih mozda neku opciju. Prvi put na ovom sajtu.
Friday at 12:14 PM2 days Author Jos jedna osoba sa sajta i ja smo vec bukirali 12.04 do 21. 04. Ko zeli da se pridruzi pitanje dal bi nasao i karte sad u tom periodu.. Edited Friday at 12:16 PM2 days by Palmica90
Friday at 01:11 PM2 days 54 minutes ago, Palmica90 said:Још једна особа са сајта и ја смо већ букирали 12.04 до 21. 04. Ко зели да се придрузи питање да ли би насао и карте сад у том периоду..Pa super. Imas insta da vidim fotke po povratku 😉 Malaga i cela Andaluzija su mi odavno zelje, ali bice u neko skorije vreme 😉 nadji me filips881 fotka u vodi