2 hours ago2 hr Pozdrav ekipi, ukoliko ima zainteresovanih clanova primarno za Korziku i Sardiniju, ako mozemo da se usaglasimo bilo bi super.Moze i vise osoba 25 do 35 godina, par godina gore dole, da je osoba strastveni putnik, zabavna voli da seta, pesaci i obilazi sto vise atrakcija, plaza, kupanje, fotkanje( prednost), provod takodje.Da ne budemo stacionirani iskljucivo na jednom mestu i jednoj plazi. Aktivan odmor sa dosta izleta i obilaska po mogucnosti sto vise mesta obici.Moze 10 do 14 dana avanture. Plan imam i stvarno sam fleksibilan sa dogovorima.Iskljucivo u sopstvenoj reziji. Aerodrom Sofija, Bg ili Budimpesta. Direktni letovi bez presedanja.Smestaje nalazim preko mnogobrojnih sajtova i gledamo najpovoljnije i blize centru ili nekoj od plazi a da nije neka rupa ili sator 😀Od drugih destinacija dolazi u obzir i Azorska ostrva ili Madeira, Nica, Valensija pa i Majorka iako sam je obisao pola. Taj drugi deo bih jer je ostavila poseban utisak 😊Imam neku ekipu sa kojom cesto putujem ali oni su vise za Grcku i Kipar, a ja bih vise Spaniju, Francusku ili Portugal.