Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Drustvo za putovanje

Featured Replies

Pozdrav:) Volela bih da nadjem drustvo za putovanja, kako izlete tako i duza putovanja, pre svega u sopstvenoj reziji. Imam 41 godinu, nije mi mnogo vazno godiste, sve dok su ljudi opusteni, fleksibilni I spremni na dogovor. Volim mnogo da obilazim, isplaniram I istrazim koja sve mesta zelim da vidim, 20k koraka dnevno minimum :) Interesuju me sledece destinacije I volela bih neku da obidjem ove godine: Andaluzija, Madeira, Japan, Portugalija (kopneni deo), Kanarska ostrva, Kapadokija, Farska ostrva....Ako imate slicne zelje i treba vam drustvo javite se :)

On 14. 2. 2026. at 21:15, Miliputnica said:

Поздрав:) Волела бих да надјем друштво за путовања, како излете тако и дужа путовања, пре свега у сопственој резији. Имам 41 годину, није ми много вазно годисте, све док су људи опустени, флексибилни сам спреман на договор. Волим много да обилазим, испланирам и истразим која све места желим да видим, 20к корака дневно минимум :) Интересују ме следеће дестинације и волела бих неку да обиђем ове године: Андалузија, Мадеира, Јапан, Португалија (копнени део), Канарска острва, Кападокија, Фарска острва....Ако имате слично друштво јавите се и треба

On 14. 2. 2026. at 21:15, Miliputnica said:

Поздрав:) Волела бих да надјем друштво за путовања, како излете тако и дужа путовања, пре свега у сопственој резији. Имам 41 годину, није ми много вазно годисте, све док су људи опустени, флексибилни сам спреман на договор. Волим много да обилазим, испланирам и истразим која све места желим да видим, 20к корака дневно минимум :) Интересују ме следеће дестинације и волела бих неку да обиђем ове године: Андалузија, Мадеира, Јапан, Португалија (копнени део), Канарска острва, Кападокија, Фарска острва....Ако имате слично друштво јавите се и треба :)

Eto imamo slicne interese, Madeira, Andaluzija, Portugalija tura.

Samo ako se to moze uklopiti sa odmorima. Moze se grupno organizovati neka tura. U sopstvenoj reziji putujes ili agenciski?

• Author

Vise mi odgovara u sopstvenoj reziji, pre svega jer mogu da obidjem sve sto mi se dopada I ne moram da se vezujem za vodica I njihove ogranicene satnice ( slikanje 15 minuta pa zurba u bus). Bilo bi super ako moze da se okupi neka ekipa sa slicnim interesovanjima

Pozdrav za Milicu i podrska za inicijativu.

Od srca ti zelim da se jave ljudi koji zaista traze drustvo za putovanje i da se putovanja zaista realizuju i stvore lepe uspomene 🍀

19 hours ago, Miliputnica said:

Vise mi odgovara u sopstvenoj reziji, pre svega jer mogu da obidjem sve sto mi se dopada I ne moram da se vezujem za vodica I njihove ogranicene satnice ( slikanje 15 minuta pa zurba u bus). Bilo bi super ako moze da se okupi neka ekipa sa slicnim interesovanjima

Potpuno se slazem s tobom.

Agenciski mozda bolje neke dalje destinacije. Evropa ne vidim zasto bi neko isao agencijom.

Sto se tice Madeire tu jedino iz Beca ili Budimpeste da se jure karte, i to u letnjem periodu, nisu uopste povoljne karte, generalno cela Portugalija je dosta jaka sa cenama u sezoni. To najbolje obici u pre sezoni prolece ili jesen.

Andaluzija se moze nahvatati neki termin sa povoljnijim kartama, ali moras se upravljati po tim datumima.

Ima jedna grupa od skoro na fejsu, "Gde na put" mislim da mozes probati s njima za Japan ili Farska ostrva. Uglavnom su tu ljudi srednjih godina, cesto se putuje negde, ali oni uglavnom idu van sezone.

Zena Marina organizuje sve i skupi se dosta ljudi...tipa all inkluziv i neka vikendica ili hotel se zakupi...mozes probati tamo.

Sad se vratili iz Maroka a pocetkom marta idu za Egipat. Tako da ima stalno tura koje organizuju. Bili su Kanarska ostrva par puta...

Caos Milice i ostali putnici. Istu muku mucim, posebno zbog suludih cena smestaja za solo putnike :D Na bucket listi imam bas dosta toga i nesto mi se preklapa sa tvojom listom. Konkretno Andaluzija ili jug Portugala na prolece (april), u solo reziji. Mene zanima i laki hajk po caminito del rey ali tu ne uslovljavam, mogu i sama. Ako bi ti to bilo zanimljivo, mozemo probati da se org.

Zainteresovan, samo da se putuje negde. Radim u školi, pa bi mi odgovarali raspusti i praznici, a za ostalo bih morao da pitam za slobodne dane. Mladen, Beograd, 064-2712209