Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Samo da se javim da sam dobila vizu! 30 dolara je cena, plaća se tek po dobijanju iste. A usput sam i natrčala na promociju kod Air France i uzela povratnu kartu BEG-CCS-BEG za 760 eur + cena noćenja u Parizu u odlasku. Još samo da i kurs bolivara bude iole stabilan (i da prestanu nestašice), i valjda će sve biti ok. :smile:

Ovih 760 EUR za povratnu iz BG-a je super "deal"..Poznajem par ljudi iz Venecuele i kazu ljudi da nije bas lako,zbog nestasica koje su prouzrokovane najvise sankcijama SAD-a i njihovih poslusnika i saradnika prema Venecueli.Nije sve tako crno kao sto se pise u medijima,jer do sada bi ih vec najurili.
Najvece zalihe nafte na svetu i levicarska drzava = problem za kapitalisticke otimace. :-)

Inace,kroz pricu sam saznao da je kriminal i dalje u porastu,mada ako se drzis smernica i pravih saveta i ne zalazis u problematicna mesta (sto verujem da neces raditi) trebalo bi da sve bude ekstra.Inace valuta dosta oscilira i cene su prihvatljive (nije bas,bas dzaba kako pojedinci pricaju iz nekog proslog vremena) jer sada je ono cega nema bas na ceni.

Tako je to bilo i kod nas sa gorivom '90-tih.