Jump to content

Featured Replies

Posted

Dragi belosvetski i iskusni putnici, pomagajte ! :cryy:

Danima trazim povoljne letove do Malage, vise nije vazno iz kog grada, i nikako da se snadjem ! Ili je ok polazak, a los dolazak, ili nemam kako do Temisvara ili Sofije ili, ili....Dakle, ako je neko leteo do Malage ( koja mi je ovog leta krajnja destinacija ) ili do nekog drugog grada a ima iskustva sa vozovima po Spaniji, molim da ostavi svoj odgovor i savet !!! A i ako ima zainteresovanih za letovanje od 20ak dana u blizini Malage u peridou od 20. jula pa do 10. avgusta, neka se pridruzi mom decku i meni ! Hvaaala svima unapred !

Malo je rano da sad trazis karte za 20.jul

Pokusaj tamo negde u maju, evo ja sam juce kupila karte za barsu za 40-tak eura kombinacija TEmisvar Milano Barsa za mart samo zato sto sam strpljivo cekala i cunjala.

Ako ti treba neka pomoc oko pronalazenja karata... tu sam

;D

• Author

Hvala na savetima ! Ja polako gledam i kombinujem, a ne bih je odmah kupila. Mada mije problem smestaj koji sam povoljno nasla i koji bi trebalo rezervisati pre maja. Pisite sve savete ili iskustva do Malage ! P :mah:ozdrav !

• 3 weeks later...

evo da se i ja pridruzim,

ja putujem iz Malage u Barselonu za 15ak dana, i karta me je izasla 25 evra ukupno. kompanija Vueling! a naravno za Valensiju idem iz Temisvara za 20 evra  :D 

tako da je moj savet, ako je poenta da se prodje sto jeftinije hvatati avion iz temisvara za barselonu, posto iz valensije nema za malagu, samo RENFE (voz) koji je skuplji od aviona! i iz barse lepo vueling i ukupno moze da izadje oko 50 evra karta iz temisvara za malagu.

mada, od kraja aprila se uvodi direktna linija BGD-BSN (barselona) i karta izadje oko 120 evra najjeftinija koliko sam video pa za malagu odatle.

I naravno, sto se pre kupi jeftinije je mada sto se vise blizi sezona sve je skuplje tako da srecno i bien viaje :)

• Author

Izgleda da će mi Spainair ispuniti želju i uvesti let iz Bga do Malage ! inače, sa istom avio kompanijom, ako se sada rezerviše let iz Bga do Barse, košta 90e povratna katra. To mi je takođe opcija ako ovaj let do Malage ne zaživi. Onda iz Barselone do Malage Vuelingom za 40ak E ! Mojoj sreći nigde kraja ! :blob:

za spainair zavisi od datuma, u aprilu i maju koliko sam video cena je oko 90 evra ali ne znam hoce li ostati ista jer sve sto se vise priblizava leto tako i cena raste naravno cak iako se sada uzme!  ali ako uspes da uzmes po toj ceni u periodu kad hoces da ides ne razmisljaj nego kupuj odmah, naravno ako znas vec sada tacan datum putovanja pa na Vueling, i sreca je sto obe kompanije  koriste isti aerodrom u barseloni inace bi bilo veselo!!!