Jump to content

Featured Replies

Posted

Na ovom sajtu sam našla izuzetno povoljne avio karte za razne destinacije. Da li se iko susreo sa ovim sajtom i šta mislite o njegovoj pouzdanosti?

U pravu si za cene - Nasao sam jako povoljne kombinacije za let Beograd - Majami, daleko daleko bolje nego preko skyscanner-a!

prm

Bg/Mia - Alitalia 1047 evra preko skyscanner-a

Alitalia 606 dolara preko ovog sajta...

Medjutim, nisam siguran koliko je to pouzdano, i posto sam relativno nov u ovakvim stvarima, moj bi ti savet bio, kada vec pronadjes let koji te interesuje, proveri i na sajtu kompanije koja se nasla u izboru ovog sajta. Ukoliko su im cene slicne, rezervisi na sajtu kompanije...

na ovom sajtu ima zackoljica da taxe nisu uracunate u prvu cenu koju pokaze, tek kad kliknes za nastavak kupovanja onda se dodaju taxe.

• Author

Slažem se sa vama ali opet i kad se doda ta taksa izađe dosta jeftinije s obzirom da kartu koju sam ja gladala i koja iznosi sa taksom 1200$ ovako bi me izasla 1200eura a to nije mala razlika.

Meni se čini da je to dobar pretraživać za usa i van europe, ali za europu nije pouzdan. Ne nudi mi dosta niskobudžetnih kompanija tako da ispada da je skuplji. A kako je danas sve tržišno podređeno tako vjerojatno i oni ušičare koji dinar na tom pretraživanju :maddd: