Posted July 7, 201015 yr treba mi savet: hoću da organizujem porodični put u neku fensi banju u autriji ili nemačkoj i treba mi savet iskusnih! znači treba da bude udobnost na vrhunskom nivou i da obavezno bude što je moguće zdravija sredina (vazduh, bazeni za kupanje....) jer je razlog 50% zdravstvenog karaktera a 100% antistres program! pare trenutno nisu od značaja.. austrija ili nemačka (i to mislim na Bavarsku) je poželjna jer dovoljno blizu a idemo kolima (a zbog gore pomenutih razloga, ne prija nam dalji put) a bolje su države od mađarske (ili su bar više fensi!-treba mi nešto što je i atraktivno-da ti se baš ide iako je banja!) a i alpi su tu! eto. fala unapred!
July 7, 201015 yr Ako izuzmes ovo "fensi su", onda je bolje da odete u Pestu...banje su svima ostavile odlican utisak, a i grad je odlican (mada mnogi sanjaju London, Pariz...) i zasluzuje svu paznju
July 8, 201015 yr Skoro sam procitao u nekom turistickom casopisu da se medju najlepsim banjama nalaze upravo one iz Peste.
July 9, 201015 yr Ma, ne da banje nisu fensi, nego si ti navela da su ti druge drzave vise fensi od Madjarske
July 9, 201015 yr Pokusaj sa Svajcarskom ako bas hoces fancy banje. Sto se tice Nemacke procunjaj po Baden Wurtenberg-u i okolini Schwartzwalda
July 9, 201015 yr Ima jedna fensi banja u Sloveniji u Laskom, valjda je 150 evra na dan, dobijas masazu i sve zivo, a i Alpi su tu
July 11, 201015 yr Author Ma, ne da banje nisu fensi, nego si ti navela da su ti druge drzave vise fensi od Madjarske baš sam to i htela da kažem! .gif' alt='::'>