Posted September 2, 2010 Skiatos ili Zakintos? Koje ostrvo je bolje? Za i protiv? :-\ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 2, 2010 Ja sam tri godine za redom letovao na Skijatosu. Simpatično ostrvo, nema šta. Ali sem velikog broja plaža i 3 manastira (od kojih je samo još jedan u funkciji), na Skijatosu nema Bog zna šta. Ostvro je inače bogato četinarima, a koliko sam čuo pre par godina je preuzelo titulu najzelenijeg ostrva od Tasosa. Skijatos inače pripada arhipelagu Severnih Sporada, pa je odatle moguće otići na izlet do Skopelosa i Alonisosa (po meni najlepše od ostrva u arhipelagu). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 2, 2010 Zakintos!!! razvrat i blud...totalno party!!! overio vise puta i uvek mu se rado vracam!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 2, 2010 ako izaberes Skiatos biraj apartman blizu Kukunaries plaze, jer su tu, osim te, jos 2 dobre plaze, sto ti je verovatno i najvaznije na moru. Grad Skaitos je na suprotnom kraju 12- kilometarskog puta (jedinog na Skiatosu) i dobar je za nocni provod, ali su plaze ocajne. Ako si izmedju ta 2 mesta sigurno ces placati kartu za bus u bilo kom pravcu da ides. Ne preporucujem odlazak kolima jer je trajekt bezobrazno skup, a na ostrvu imas samo tih 12 km puta duz obale i jos parce puta do prelepog manastira u kopnu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 2, 2010 A da, plaža na koju obavezno moraš da odeš ukoliko se zatekneš na Skijatosu je Lalaria. Do te plaže se stiže samo brodićima koji idu iz gradske luke. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2013 Bila sam na Skijatosu, nama je bilo super, pored Kukunaries plaze lepa je i Megali Amos. Sve nam je bilo blizu, grad, plaza, prodavnice. Na Zakintosu nisam bila ali sam cula da je dobar provod. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites