Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Kao sto naslov kaze prodajem ranac od 70 litara.Ranac je koriscen ali pravilno,znaci izgleda kao nov,nigde pocepan,svi rajfeslusi na njemu ispravni.uz njega ide i nepromociva navlaka koja nikad nije koriscena.Crno-tamno zelena kombinacija boja.Slike cu postaviti ako bude bilo interesovanja(da se ne cimam sada posto mi je spor internet).

Najbitnija stvar cena 40 eura.

• Author

Takodje da kazem,jurim da kupim MTB pa ako ga neko ima na prodaju...mozemo se doogvarati....

• 1 month later...

hi guys,,,

nice discussion is going on ,,,,

i really enjoyed it,,,, and also

helpful for me ,,,

it should be helpful for every one,,,

thanks,,,,

kakav bajs treba... za sta.. dosad sam nabavljao genesis,merida,ktm i neke lokalne nemce al svi uglavnom deore oprema. ja sad imam 1 siti bajk ok... cak sta vise odlican,reci sta treba pa cu vidim za par dana

• Author

Hvala...kao sto rekoh,ranac je prodat i sada verovatno sheta negde po Tajlandu,bicikl kupljen,KTM sa deore opremom i nisam mogao da odolim kupio sam josh jedan Polar storm. :LOLLL:

Mada,mozesh mi reci,cisto informativno cene bajseva koje nabavljash.P.S.Ako te ima na sajtu ciklo berza ili ciklonaut,nemorash mi nista govoriti,redovno posecujem te sajtove i pratim cene...

ne stawljam ih na net jer odu brzo a ono sto ostane kod mene provozam s vremena n vreme,ovaj sad siti trek,200e deore gel sediste,dinamik tockovi ok je skroz genesis je bio staru model 150e al ekstra a cene su isle od 150e do 350e jurim sad i ja nesto za mene al da volja da nosi  110kg  zvizhd