Posted November 28, 201014 yr Kao sto naslov kaze prodajem ranac od 70 litara.Ranac je koriscen ali pravilno,znaci izgleda kao nov,nigde pocepan,svi rajfeslusi na njemu ispravni.uz njega ide i nepromociva navlaka koja nikad nije koriscena.Crno-tamno zelena kombinacija boja.Slike cu postaviti ako bude bilo interesovanja(da se ne cimam sada posto mi je spor internet). Najbitnija stvar cena 40 eura.
November 28, 201014 yr Author Takodje da kazem,jurim da kupim MTB pa ako ga neko ima na prodaju...mozemo se doogvarati....
January 17, 201114 yr hi guys,,, nice discussion is going on ,,,, i really enjoyed it,,,, and also helpful for me ,,, it should be helpful for every one,,, thanks,,,,
January 18, 201114 yr kakav bajs treba... za sta.. dosad sam nabavljao genesis,merida,ktm i neke lokalne nemce al svi uglavnom deore oprema. ja sad imam 1 siti bajk ok... cak sta vise odlican,reci sta treba pa cu vidim za par dana
January 19, 201114 yr Author Hvala...kao sto rekoh,ranac je prodat i sada verovatno sheta negde po Tajlandu,bicikl kupljen,KTM sa deore opremom i nisam mogao da odolim kupio sam josh jedan Polar storm. Mada,mozesh mi reci,cisto informativno cene bajseva koje nabavljash.P.S.Ako te ima na sajtu ciklo berza ili ciklonaut,nemorash mi nista govoriti,redovno posecujem te sajtove i pratim cene...
January 19, 201114 yr ne stawljam ih na net jer odu brzo a ono sto ostane kod mene provozam s vremena n vreme,ovaj sad siti trek,200e deore gel sediste,dinamik tockovi ok je skroz genesis je bio staru model 150e al ekstra a cene su isle od 150e do 350e jurim sad i ja nesto za mene al da volja da nosi 110kg