Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Da li je neko skoro kampvavo na Mljetu? Moji roditelji su svake godine tamo kampovali pre rata 80 tih i krajem 70 tih, ja bih išla  ovog leta kolima sa drugarima i psom da kampujem i da pokušam da doživim delić roditeljskih avanturističkih priča. Interesujeme koliko je sigurno ići sa bg tablama i da li su stroga pravila kampa npr. onog u  Babinom polju. Hvala Vam  :)

Poslednja stvar o kojoj treba da razmisljas je da li je sigurno putovati sa Bg tablama. Proteklih godina me niko nije ni popreko pogledao a kamoli nesto rekao. O kampovima nista ne znam ali koliko sam video u prolazu, svi su lepo uredjeni.

To o sigurnosti srba ili srpkinja ili srpskih pasa  :D u hrvackoj je već izlizana tema, a jedino ne znam imaju li plaže i za pse, s obzirom da je dio nacionalni park - trebalo bi da bude oglašeno na sajtu nac parka flowers::

Ma ljudima treba reć da ih vrebaju snajperi sa okolnih brda i da otokom haraju bande naoružane do zuba  :shh: da potaknemo malo i ove avanturističkije tipove s ovog foruma   :mrgreen: da dođu u hrvacku  :hihi:

Naravno, vode i struje nema - valjda se podrazumjeva da nećete puniti vaše mobitele  i da ćete ostati žedni nakon čega će vas progutati mrak  zvizhd

• Author

@orko

smartass...

@everyone else

Hvala vam na informacijama, samo pitam kako bih imala sto vise raspolozivih informacija, zapravo me najvise intersuje sam Mljet, i sta biste mi preporucili da vidim, gde valja otici, gde jesti, i pogotovo gde roniti :)

pozdrav  :pivoooo:

Pogledaj na ovom linku cenu  trajekta:

http://www.jadrolinija.hr/

A, ako se cimas da ti neka pijana budala osteti auto, jednostavno skini BG table, kad parkiras kola. Po ostrvima u Dalmaciji je uobicajena praksa da lokalci voze kola bez tablica, jer nece da placaju troskove registracije. A policiju bas briga da se cima zbog toga..

• Author

Hvala za sajt, već sam se raspitala o cenama trajekta. Nije mi problem da vozim sa bg tablama samo sam htela da se informišem o eventualnim iznenađenjima. Da li je neko skoro bio na Mljetu i kampovao to me mnogo više interesuje  :kamp: