March 8, 201115 yr Manje vishe sam dosao u Kinu kombinacijom preko sri lanke, a posle tigar i air asia. Sad su manje vishe ukinuli sa fly dubai-em letove za colombo, to jest ostali su samo petkom u aprilu. Jel ima neka jeftina kombinacija iz Indije, Kine, Tajlanda do evrope. S.
March 9, 201115 yr U ovakvim slucajevima ponekad se isplati vise kupiti cak povratnu kartu.. zna da bude jeftinija od one u jednom pravcu.. a da li ces je iskoristiti do kraja ili ne.. totalno je nebitno
March 9, 201115 yr Author Pa za taj novac u aprilu nema. Meni je najlakshe iz Kuala lumpura, i bio mi je plan Kuala Lumpur Colombo, ali su cene naglo otishle na 250 u jednom pravcu Zanima me da li zna josh neko neku jeftinu kombinaciju iz azije (tipa indija). A josh jedna informacija. Moguc je tranzit u maleziji. Ali ako koristite recimo Air Asiju, morate da sletite u Kuala Lumpuru na low cost terminal, i da sa njega letite i ovo sve vazi iskljucivo sa Air Asijom, recimo ako sletite sa Air Asijom, a letite sa Tigar ovo nije moguche, jer izdavanje bording pass izdaju air asija osoblje.
March 9, 201115 yr Author Preskupo izlazi, jer iz pariza nema nishta ispod 70 i to za bukurest. Izgleda da cu ponoviti preko Colomba za Istambul pa Pegas do Sofije, mada mi mnogo vremena vuche. Ako neko vidi neku promociju iz Indije, Tajlanda, Kine neka javi
March 9, 201115 yr iz Pariza odeš do Brisela, iz Brisela do Beograda za 23 evra wizzair. a 2.varijanta airarabia.com Colombo-Istanbul 204 evra Delhi-Istanbul 237 evra Mumbai-Istanbul 207 evra itd... Istanbul-Budapest 32 evra wizzair Budapest-Beograd 26 evra