Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Dakle...potreban ranac zapremine 25-35 litara.Po mogucstvu Mc Kinley,recimo model "Beluga"..Da ne budem previshe zahtevan,cekam ponude...

imam ranac mc kinley eldorado 30l to mi visak hocu ga prodam al koliko to vredi... ponudi cenu :D imam 2 velika al hocu jos cudesa da nabavim

• 3 weeks later...
  • Author

Pa vidi,zainteresovan sam...ali cena,to ipak moras reci ti druze.Naravno valjala bi mi slika ranca,i opis u kakvom je stanju...Tada mogu da formiram i cenu.Pozdrav

mhm dacu ga za 1750 din i 250din postarina znaci 2000 i dobijes ga kuci :) citav sveze opran nigde poderan sivo sa... cek da vidim... teget fin je... i to je to

• Author

Cena je OK....ali poucen iskustvom kupovine na nevidjeno moram ga prethodno videti,znacile bi mi slike...pusti broj mobilnog na pp pa da se dogovaramo...

ako hoces posaljem ti citijem i otvoris pred njim ako ti odgovara posaljes mi post netom.... ako bas hoces posaljem ti mms pusti na privat br

Pozdrav drugari , potreban mi je ranac 35-40 l, po mogucstvu Mc Kinley, u obzir dolaze i drugi proizvodzaci. Da li ima neko tako nesto da ponudi, proda ili pak pokloni  ;D

dosta nas sa foruma ima Mc Kinley od 38 litara. U intersportu kosta nesto manje od 5000 din. Ako si u mogucnosti najbolje je da kupis novi, stvarno se isplati!

Pre par nedelja u Nisu u intersportu ga nije bilo, mozda znas neko drugo mesto u Nisu gde moze da se nabavi, inace znam da je taj ranac odlican.

stana i ja sam iz nisa. Ja gledao pre 10tak dana i bilo ga je. Ajde idem danas da proverim pa ti javljam!