Posted March 19, 201114 yr imam nekih skija vise pari iiii jednu dasku pa kome sta treba neka javi da pojasnim sta koga zanima a imam samsung m110 kao now o5 dosao kod mene ima ekstra bateriju i + jedna rezervna telefon je otporan na udarce vlagu i prasinu,ponistava okolnu buku odlican zvuk ima bater lampu kamericu i blutut ako nekom treba on je 30e z vas
March 19, 201114 yr Author samsung prodat z 35e zato ostale samo skije a to nemam kome da nudim d znate
March 20, 201114 yr Author kastle rx 115cm,fischer rc4 pro 150cm,kastle sx sport 185cm,atomc racing115cm, atomic punto rosso 180cm na njima pise world champion europe champion olimpik itd izgleda kao dobre ili to skrabotine. a cena zavisi za koje za neke imam i stapove
March 21, 201114 yr Interesuju me te fisher rc4, u kakvom su stanju? Jesu li za vezovima? Cijena moze na pvt., i slike bi bile pozeljne, takodje me interesuje koju dasku prodajes, pa da probamo mozda u paketu to da odradimo....
March 22, 201114 yr Ajde baci mi sve cene na private ili ih napisi. Meni isto interesuje fischer rc4 pro 150cm a i daska. I imas li neke linkove za slike?