Jump to content

Featured Replies

Posted

pozdrav svima !! interesuje me da li treba viza kolumbiskom drzavljaninu za srbiju i gde da se obratim za pomoc?upoznali se na brodu gde radimo po ugovoru od 6 meseci, i ne bi da gubimo dane odmora pa me zato zanima da li moze nekako da se sredi turisticka viza za srbiju na nekoliko nedelja bez da ona ide prvo za kolumbiju ...unapred hvala svima !!

pozdrav svima !! interesuje me da li treba viza kolumbiskom drzavljaninu za srbiju i gde da se obratim za pomoc?upoznali se na brodu gde radimo po ugovoru od 6 meseci, i ne bi da gubimo dane odmora pa me zato zanima da li moze nekako da se sredi turisticka viza za srbiju na nekoliko nedelja bez da ona ide prvo za kolumbiju ...unapred hvala svima !!

Viza za drzavljane Kolumbije za ulazak u Republiku Srbiju je potrebna. Procedura je malo komplikovana ali moze se dobiti u najblizem konzulatu ili ambasadi Srbije. Za detalje pogledaj sajt Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije, www.mfa.gov.rs i klikni na deo o konzularnim poslovima, postoji obrazac fromulara, pozivnog pisma itd...

Koliko ja znam Kolumbijci su na njihovu zalost rekorderi po broju zemalja za koje im treba viza.