Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem pri kupovini karte (Pegasus Airlines)

Featured Replies

Ljudi pomagajte,

Pokusavam da kupim kartu za relaciju Ist-Sof. Medjutim kada stignem do polja gde treba uneti br. telefona prijavljuje mi da njihov provajder ne podrzava moju mrezu!  :psuje: Da li je neko kupovao karte preko njih? Sta da radim?

Cao,kupovala sam ja skoro karte,bas na istoj relaciji..Nisam imala nikakvih problema..Nisam bas razumela gde je problem,kada unosis broj telefona?!Da probas neki drugi broj?!

probaj da stavis broj (i pozivni) neke druge zemlje.. jednom sam tako uradila i uspelo je.. nece oni nikada kontaktirati taj broj.. srecno!!

I kod Air Arabije ako stavis +381 nece da ti nastavi proces kupovine karte.. Onda stavis +385 i mozes nastaviti dalje ;) Tako da opusteno, stavi bilo koji drugi broj i putuj ;)

Javi kako je proslo ;)

I kod Air Arabije ako stavis +381 nece da ti nastavi proces kupovine karte.. Onda stavis +385 i mozes nastaviti dalje ;) Tako da opusteno, stavi bilo koji drugi broj i putuj ;)

Javi kako je proslo ;)

Ja sa airArabijom nisam imao takvih problema :) Ne sećam se čak ni da su tražili broj mobilnog.

Inače, vezano za PGS, čuh da se od leta uspostavlja direktna linija Skoplje - Istanbul

Javi kako je proslo ;)

Ja sa airArabijom nisam imao takvih problema :) Ne sećam se čak ni da su tražili broj mobilnog.

Problem sa upisivanjem telefona je bio u aprilu, a takodje sada pre nekoliko dana prilikom kupovine karte.. Kod polja "Mobile No" imas zvezdicu, i ako ne upises broj, sistem nece da te pusti da nastavis kupovinu karte.. Probaj, pa nam javi ;)