June 10, 201114 yr Ljudi pomagajte, Pokusavam da kupim kartu za relaciju Ist-Sof. Medjutim kada stignem do polja gde treba uneti br. telefona prijavljuje mi da njihov provajder ne podrzava moju mrezu! Da li je neko kupovao karte preko njih? Sta da radim?
June 10, 201114 yr Cao,kupovala sam ja skoro karte,bas na istoj relaciji..Nisam imala nikakvih problema..Nisam bas razumela gde je problem,kada unosis broj telefona?!Da probas neki drugi broj?!
June 10, 201114 yr Author mislite da je ova zajebancija sa brojem cista formalnost? nadam se da jeste...probacu u svakom slucaju.
June 10, 201114 yr probaj da stavis broj (i pozivni) neke druge zemlje.. jednom sam tako uradila i uspelo je.. nece oni nikada kontaktirati taj broj.. srecno!!
June 10, 201114 yr I kod Air Arabije ako stavis +381 nece da ti nastavi proces kupovine karte.. Onda stavis +385 i mozes nastaviti dalje Tako da opusteno, stavi bilo koji drugi broj i putuj Javi kako je proslo
June 10, 201114 yr I kod Air Arabije ako stavis +381 nece da ti nastavi proces kupovine karte.. Onda stavis +385 i mozes nastaviti dalje Tako da opusteno, stavi bilo koji drugi broj i putuj Javi kako je proslo Ja sa airArabijom nisam imao takvih problema Ne sećam se čak ni da su tražili broj mobilnog.
June 10, 201114 yr Inače, vezano za PGS, čuh da se od leta uspostavlja direktna linija Skoplje - Istanbul
June 11, 201114 yr I kod Air Arabije ako stavis +381 nece da ti nastavi proces kupovine karte.. Onda stavis +385 i mozes nastaviti dalje Tako da opusteno, stavi bilo koji drugi broj i putuj Javi kako je proslo Ja sa airArabijom nisam imao takvih problema Ne sećam se čak ni da su tražili broj mobilnog. Problem sa upisivanjem telefona je bio u aprilu, a takodje sada pre nekoliko dana prilikom kupovine karte.. Kod polja "Mobile No" imas zvezdicu, i ako ne upises broj, sistem nece da te pusti da nastavis kupovinu karte.. Probaj, pa nam javi