Posted September 9, 201114 yr Ako bih kolima krenuo iz Novog Sada, da li bi neko zeleo biti saputnik? Ja licno idem na kratko (dan-dva), ali moze i voznja u jednom smeru. Polazak sledece nedelje, ponedeljak ili utorak...
September 10, 201114 yr Author OK, kapiram - ovo vam je suvise komforno, pa se ne javljate...hoce neko stopom?
September 10, 201114 yr Ja idem ali krajem oktobra za Istanbul, ali sad nesto razmisljam, ako ces na 2.3 dana,ajd da razmislim. Koliki su troskovi?
September 10, 201114 yr Author Pa odokativno staje sve do 200e, moguce i nesto manje (ne znam tacne harace po putevima)...yaris je u pitanju
April 9, 201213 yr Author Evo tema je ponovo aktuelna...dakle, u narednih 10-tak dana, zena i ja, idemo za Istanbul...trebalo je ponedeljak sledeci, ali je nekom bila veoma potrebna moja tablica, pa sad cekam izradu novih i tablica i saobracajne. Mi nismo sigurni koliko bi se zadrzavali, ali svakako ne vise od 5dana...u obzir, kao i u onom gornjem slucaju, vazi prevoz i u jednom smeru... Povratna karta - oko 60e !
April 17, 201213 yr Author Dakle, situacija je bistrija... Najverovatniji dan polaska je ponedeljak, prvi nadolazeci...konkursnu prijavu poslati u 3 primerka