Posted October 12, 201114 yr Ako ima neko zainteresovan za put na oko mesec dana u Vjetnam , Kambodzu, Tajland,nek se javi. Sve opcije su moguce, samo jedna zemlja od te tri, dve, sve tri i td ....Ako ima neko neki predlog rada sam da cujem! pozz
October 12, 201114 yr Moj drugar + njegova 2 drugara idu bas tu turu, od 19.12. - 17.01. ! Ako zelis mogu proveriti da im se pridruzis...trojica su, pa si momacki sigurna !
October 12, 201114 yr Author Hej, Dugoprugas lepe vesti! hajde, ne bi bilo lose, pa da vidimo sta su planirali! Ako su, naravno, oni za varijantu jedne zene na brodu Uglavnom putujem sama, ali na ovakvu pustolovinu i ne bih. merci!
October 12, 201114 yr Hajde mi posalji broj telefona privatnom porukom, pa ce ti se neko javiti za detalje...mislim da je tako najbrze i najlakse
October 12, 201114 yr pozz majoneza prijatelj i ja putujemo na tajland, premišljamo se još uvek oko kambodže. planiramo da poletimo od 1. - 10. januara i da ostameno oko 25 dana. narednih dana ću da prečešljam internet i da nađem što povoljnije avio karte. Najkasnije do 1.novembra planiramo da izvadimo vizu i kupimo kartu. što se tiće smeštaja evo jedan zanimljiv sajt http://www.estatesalliance.com/sr/thailand/ može svašta da se nađe... možemo da se nađemo ovih dana i da se dogovorimo oko svega. ps. trazimo saputnika jer nam je engleski "savršen" obojica imamo tvrdo i dugračko rrrrrr
October 13, 201114 yr Author Hej Zilioner, koliko sam se do sad informisala sto se tice smestaja na Tajlandu, nema potrebe da se u napred rezervise, na licu mesta snalazenje je sasvim dovoljno, ali hvala, evo procackacu! A, vi ne biste mozda malo :hihi:pre isli? Sto se tice tvrdog rrrr, mogli biste onda malo po francuskom da poradite, tamo je to vise nego korisno!
October 13, 201114 yr poslao sam ti na mali broj telefona pa javi se da vidimo da li možemo da se ukombinujemo ...