Posted May 19, 2012 Драги путници, Ближи се време одмора, а ја већ традиционално идем на јонска грчка острва. Међутим, никад нисам био "на блеф" осим на Крфу, а овог пута хоћу на Лефкаду па ме интересују ваша искуства. Да ли је неко ишао на блеф/бум на Лефкаду и да ли је тамо приде камповао и слично. Дакле, идем својим колима, поред себе плаћам за још једну особу (девојку) па је овај материјални моменат доста битан. хФала свима. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2012 beauti, mozes li preneti iskustva sa krfa "na blef"? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2012 Конкретно, ја нисам ишао на блеф на Крф већ сам се увалио код другарице у апартман, ал' ортак с девојком који су ишли са мном колима су на блеф нашли у Дасији за мислим 30 евра апартман за 2 особе и хековали климу па су имали и њу за џ. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2012 u kom periodu je to bilo i mozda imas neki link... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2012 Pčelice, možda ovde nađeš neke korisne informacije Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2012 Пчелице, био сам у шпицу сезоне, мислим да је био 20. јул или тако нешто. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites