Posted May 24, 201213 yr Cao, zanima me jel neko razmisljao o summer job-u na moru krajem ovog meseca, pocetkom sledeceg...? pozzz
May 25, 201213 yr Author e, Crna Gora - ok, a Grčka (jest da je kriza, ali ne mislim da je toliko loše u turističkim centrima), Hrvatska?
May 25, 201213 yr Što se tiče Grčka, čini mi se da pronalazak posla i nije baš najjednostavniji, a Hrvatska....cela familija mi je tamo i nije baš država kojoj trebaju stranci da u njoj rade.... Nije ni Crna Gora ne znam ni ja koliko bolja za rad, ali nije daleko, može da se nađe normalno mestašce, još i ako se ima neka vezica... uf, milina Za rad bi najbolji bio Istanbul, to sam govorila i govorim idalje, i nadam se da ću ukoro imati priliku da odem tamo da radim... tako da, ako već tražiš, idi u Caaarski grad, nećeš pogrešiti
May 28, 201213 yr Ej aleksandra, sad se setih. Bivsi muz moje drugarice iz Istanbula je na CSu. Taj Turcin imena Guraj je hostovao nas nekolicinu. Veoma je bogat i ima holiday village nadomak Kusadasija. Oces da pitamo njega da li ima neki posao za tebe?
May 30, 201213 yr Kiko To je savršeno! Samo postoji jedna caka u ovom trenutku..., Drug iz Istanbula me je zvao da radim neki poslić sa njim mesec dana i pristala sam, idem za koji dan.... Ako budeš bio raspoložen, tog Turčina možemo da kontaktiramo kada se budem vratila, m... ? Ako ima i neke Vile u Istanbulu, bilo bi odlično, svratila bih mu na kafu Punooo ti hvala na ovome!
May 30, 201213 yr Kiko To je savršeno! Samo postoji jedna caka u ovom trenutku..., Drug iz Istanbula me je zvao da radim neki poslić sa njim mesec dana i pristala sam, idem za koji dan.... Ako budeš bio raspoložen, tog Turčina možemo da kontaktiramo kada se budem vratila, m... ? Ako ima i neke Vile u Istanbulu, bilo bi odlično, svratila bih mu na kafu Punooo ti hvala na ovome! Ma ako има вилу онда СВЕ долази у обзир...Види да ли има неки посао у Дубаиу...?
June 1, 201213 yr И ја бих био захвалан, ако неко има неки контак за неки послић на неком од околних приморја
June 2, 201213 yr Author Eh.. Znaci ima nas, eto, bar nekoliko koji smo u search-u za tim letnjim poslom... ja sam se prijavio i preko agencije za zaposljavanje Agava, ali od njih jos nista, pa vec kontam kretati se na slepo - uslovno receno... Iskreno, vec me glava boli od svih tih poslatih c.v.-jeva na razna primorja... Vecina njih koji su na "slepo" otisli, kazu da se da naci posao, zakljucno sa prvom polovinom juna, najkasnije. Jedino je pitanje visine zarade - odnosno da li se radi u CG, HR, GR... Bacajte komentare i predloge i nadalje, pa cemo, valjda, nesto i naci...i skontati