Jump to content

Featured Replies

Posted

Video sam vrlo jeftinu ponudu za Kusadasi. Doduse ide se vrlo brzo , smena je od 23.6. pa nema mnogo vremena za duga premisljanja. Cena je 130 eur po osobi za 10 polupansiona u hotelu Club Anra a u ovu cenu UKLJUCEN JE i prevoz autobusom koji obicno kosta oko 85 eur. Znaci , 10 polupansiona se zapravo dobija za 45 eur ili po danu 4,5 eur sto je povoljno cak i u ovoj besparici. Mislim da moze i da se plati 70 posto na 4 rate cekovima ko ih ima a prvih 30 posto pre polaska. Ovaj hotel nije neki luksuz ali nije ni neka bas uzasna rupa koliko sam procitao iskustva ljudi koji su bili na nekim forumima. A i nalazi se u centru grada kome su npr. bitni nocni izlasci. Ne smem ovde da napisem koja je agencija u pitanju ali ako je ovo nekom zanimljivo neka se javi pa cu mu reci cak i ako ne zeli da ide sa mnom. Inace, ko hoce da bude sam u sobi platice ovo , kao i obicno malo vise, oko 180eur. Ja sam nepusac, 45 godina ali nisam neko matoro zakeralo. U Turskoj sam bio samo par puta u Istanbulu i na moru u Antaliji pre par godina (koja me i nije nesto bas fascinirala ili sam ja mozda previse ocekivao zaveden impresijama drugih ) pa sam pomislio da mi je ovo prilika da vidim i ovaj drugi deo turske obale. Moja email adresa je      [email protected]    a telefon  063 876 23 89 (aleksandar).  Unapred se izvinjavam, ako sam  napisao nesto sto nije po pravilima nije bilo iz zle namere vec zato sto sam ovde nov pa neka administrator obrise

Cao,

Aj mi javi koja je agencija u pitanju, da znam za sledeci put- ja sam vec nesto uplatila i kasno sam videla tvoju ponudu a stvarno je extra.

Pozz