February 26, 201313 yr E ovako odlučio sam sa devojkom da na leto idemo na Kanare.. E sad ne možemo da se odlučimo na koje ostrvo tačno.. Voleo bih da čujem vaše predloge,šta sve može da se poseti,vidi,koje hotele preporučujete(ili privatni smeštaj),gde da se klopa .. Sve što ste iskusili tamo voleo bih da čujem...
February 26, 201313 yr po meni je najlepse gran canaria, imas lepih plaza, a i grad las palmas je lep, ima i zivota u njemu, i dnevnih aktivnosti, i nocnih...a i sve je relativno blizu, posto je ostrvo prilicno okruglo.... sto se tice tenerife-a, i to je cool ostrvo, jedino sto je izduzeno pa su razdaljine vece...takodje su lepe plaze, sever je ok, tu je i gl. grad santa cruz de tenerife, takodje simpatican grad, ima i dobrih mesta za izlaske...mada su , po meni plaze ka jugu lepse, ali tu ti je steciste engleske decurlije od 16-19 godina, i meni se taj fazon bas i ne svidja, pogotovu oko playa de las americas...al proceni sam... ostrvo la palma je dosta manje, i jaako mirnije, nema neke plaze, sem bas zabacenih..i tamo vise idu malo stariji parovi,50+, da uzivaju u miru i prelepoj prirodi...gl. gradic je santa cruz de la palma, mali i takodje miran,mnogo sladak... lanzarote je, po meni najlosije sto se tice prirode, jer je prilicno golo, dominiraju oni vulkanski ( mesecevi) predeli, za razliku od ostalih ostrva koja su zelena, i plaze su vecinom od crnog peska...neke plaze imaju obican pesak, al taman, i mislim da su nasipane... na fuenteventuri i gomeri nisam bio..al ovo bio bio moj redosled...