Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Ишао бих крајем месеца Раил+картица у џепу чланство у Феријалном савезу због попуста у хостелима наравно + сајтови са бесплатним смештајем.

Мало стоп мало воз преко Казакстана тамо вадимо визе за Кину.

Улазимо у Кину правац Хонг Конг да одрадим неку бирократију па Макао, после Шенжен и остало.Повратак по договору али планирам мање задржавање у Кини.

Пожељно да буде женска особа због стопирања и бржег кретања.

Биће занимљиво и изазовно.

Буџет ловкост адреналин 70%. teg

• Author

Хвала на савету то и није европа хех као што и ми нисмо у европи.Иначе ипак ћу се определити за авион кад сам погледао неке цене и упоредио све трошкове.Највероватније до Москве возом из Будимпеште или Београда па на авион.

Е сад пошто нисам пре користио реил + не знам дал има бар тај попуст до Москве ???

Хвала на савету то и није европа хех као што и ми нисмо у европи.Иначе ипак ћу се определити за авион кад сам погледао неке цене и упоредио све трошкове.Највероватније до Москве возом из Будимпеште или Београда па на авион.

Е сад пошто нисам пре користио реил + не знам дал има бар тај попуст до Москве ???

Ne vredi Rail + u exSSSR zemljama.

Ti baš izabra najskuplju deonicu koja je vozom najskuplja da ideš vozom...

Ukrajinska, Kazahstanska, Kinesta unutrašnja tarifa za vozne karte je poprilično jeftinija od međunarodne, a Ruska je nešto jeftinija. Postoji jedna fora - Raspadom SSSR-a grad Ileck koji je u Rusiji je ostao u mreži Kazahstanskih železnica, a grad Petropavlovsk koji je u Kazahstanu je ostao u mreži Ruskih železnica. Tako da putovanje sa presedanjem u jednom u ova dva grada donosi prednost putovanja po unutrašnjoj tarifi jer se karte od/do oba ova grada i do/od Ruskih i do/od Kazahstanskih gradova prodaju po unutrašnjoj tarifi.