Jump to content

Poklanjam voznu kartu iz Ceske/Slovacke do Budimpeste,za 6.8.2013.

Featured Replies

Posted

E ovako,posle Wacken festivala planiram da idem na Brutal Assault festival,koji je u Cekoj.Posto imam povratnu kartu Budimpesta-Hamburg-Budimpesta,a idem u povratku samo do Ceske (preciznije do stanice Pardubice),ovo bih nekom dao/poklonio.

Dakle,ako neko planira tog dana da se vrati iz Ceske (ili Slovacke),od Pardubica do Budimpeste ima free ride :)

Posto ce verovatno vise odgovarati ako ponudim kartu na relaciji Prag-Budimpesta - moze i ta varijanta.Samo onda ako bi taj neko mogao da mi uzme kartu Prag-Pardubice.Ili da smisli kako da ne platim kartu do Pardubica,hehe ;D

Napomena:karta vazi SAMO tog datuma (utorak,6.8.) i SAMO za taj voz/polazak:

http://elvira.mav-start.hu/elvira.dll/xslvzs/vt?v=16385&d=13.08.06&language=2&ed=51B8AE8C

Dakle,voz EC 175,u Pragu je oko 15.30,u Pradubicama 16.40,a u Bratislavi oko 19.45.

Preuzimanje/dogovor moze pre nego sto krenem na turneju ovog leta ili negde na putu (u tom vozu il gde vec).

Ustedite 20-ak evra :pivoooo:

• 1 month later...
  • 10 months later...
  • Author

Da ne bih otvarao novu temu,iskoristicu ovu moju staru.

Dakle,opet poklanjam kartu na relaciji Prag/Pardubice-Beograd.

Karta vazi ISKLJUCIVO za Euro City (EC) voz broj 175  JESZENSZKY JÁNOS,na relaciji Hamburg Altona - Budapest-Keleti.I vazi iskljucivo za datum 5.avgust (5.8.2014.;to je utorak inace).U Pragu je oko 15.30 (ako ne kasni mnogo).

Ne znam da li ima neki internacionalni sajt/forum za ovakvo poklanjanje karata (?).