Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

'Last minute' karte

Featured Replies

Cao,drugari!

pregledala sam sajt i nisam nasla slican topik ( valjda ne gresim  :oops:

Interesuje me last minute karta za Maltu po  mogucstvu preko JAT-a. Rekli su nam da mogucnost postoji,ali nista vise od toga nismo upeli saznati.  :maddd:

Culi smo da je ima i  od devojke koja radi na aerodromu,ali koja nikakve vise detalje ne zna  :o

Ako imate bilo kakvu informaciju (neko iskustvo,cena) bilo bi nam jako milo em drago da je objavite ovde  flowers::

POzz..

Ivana i Noni

Moje iskustvo sa tim kartama je lose. Mada sam ja to pokusao da iskoristim samo na relaciji Podgorica - BG! U JATu nema jeftinijih karata ... sve su iste cene kad god ih kupila!

• 2 years later...

Da li je neko imao iskustvo ili zna nekog ko je imao iskustvo sa LAST MINUTE (ali bukvalno par sati pred let) karte sa WIZZ-om?

Konkretno sta me interesuje:

moja devojka planira da kupi povratnu kartu Rim - Temisvar za sutra (11. Sept 2009. i povratak 13. Sept 2009.) ali samo ako ona padne ispod 100EUR, u ovom momentu karta kosta 289.89 EUR sto je previse, pa se pitam da li WIZZ prodaje karte par sati pred let po niskim cenama ako im pretekne mesta u avionu?

ne. Moj drugar je platio 350 eur kartu za valensiju na dan letenja. Ako je sigurna da ide,neka je kupi odmah,moze samo da poskupi.

E bas sam se sad rastuzio  :cry22: a bas sam se ponadao da imaju dusu pa da spuste cenu, tipa daj sta das samo da popunimo avion. Nista od druzenja ovaj vikend  :(

Ma viz air je nesto izmedju ryanair-a i obicne kompanije... Mozes da letis za 20 eur povratno,a mozes i za 400... :D

Možete li konkretnije da mi kažete za BG - Podgorica koji je štos. Koliko su jeftinije, i šta treba da radim da bi došao do njih?

Mislim  da na toj relaciji saobracaju samo JAT i MONTENEGRO AIRLINES i da nema nikakvog stosa cena je ista i nemenjaju je nikako. Ja sam jednom koristio tu liniju prosle godine preko JAT-a vise mi odgovaralo vreme leta a kartu sam rezervisao i platio preko British Airwaysa u BG (tad sam sam imao neku poslovnu saradnju sa njima pa sam dobio neku cenu koja je bila povoljnija nego da kupim direktno od JAT-a).

Inace mislim da je MONTENGRO AIRLINES jeftiniji i definitivno je duplo brzi jer se JAT-om vozis u propelercu (znaci u proseku 400-500km/h) a u MA se vozis u mlaznom avionu (znaci oko 800-850km/h)