Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Mozete li mi reci koji brak je sklopljen, da li ispred drzavnog tela ili gradjanski brak? i ako mozete reci otprilike koliko su platili za sklapanje [email protected] ili ako Vam je lakse da mi odgovorite meilom. 18.marta putujem na Filipine pa me zanimaju takve stcari oko sklapanja braka i troskova. Unapred zahvalan... Sinu zelim uspesan brak i najmanje troje dece pozzz

:clap::clap:

Pozivate?

11 hours ago, Zabrinuta said:

Žao mi je zbog tvog iskustva iz 2013 godine. ( plavo cupe ).

Samo da se javim, i da svima kažem.. pozitivno iskustvo. Sin se oženio, u junu na Filipinima, overili su svoj venčani list nekim "Red Ribon" pečatom, poslali ga u našu ambasadu u Džakarti, ( pre toga su kontaktirali ambasadu , nekoliko puta mail-om , i saznali šta im je potrebno od dokumentacija ) platili overu , kupili karte u jednom pravcu i stigli krajem januara 2016 u Novi Sad. Vizu je dobila na 3 meseca, bez problema. Njih dvoje su, otišli do matičara. Brak je upisan je u naše knjige, bez problema..( pre toga je preveden na ćirilicu, kod ovlaštenog sudskog prevodioca )  i sada će podneti zahtev za privremeni boravak u Srbiji, u trajanju godinu dana, a možda i ostanu ovde :D

ps Nismo pravili slavlje ( nismo imali dovoljno novca za žurku :( ali se nadam da će se to popraviti i da ćemo na leto proslaviti godišnjicu braka, kao malo venčanje ) .  :happy:

:clap: Pozivate?

• 4 weeks later...

Poslala sam ti poruku na mail. Izvini.. tek danas sam videla objavu. Srećan put.. 

Hvala na lepim željama, nadam se da ćeš i ti srediti svu potrebnu dokumentaciju. :)

:LOLLL::pivoooo: Nadam se, da će biti žurka.. na leto :clap:

Dobila je privremeni boravak, vizu, na godinu dana u Srbiji.

On 18.2.2016. at 1:01 AM, plavo cupe said:

Mozete li mi reci koji brak je sklopljen, da li ispred drzavnog tela ili gradjanski brak? i ako mozete reci otprilike koliko su platili za sklapanje [email protected] ili ako Vam je lakse da mi odgovorite meilom. 18.marta putujem na Filipine pa me zanimaju takve stcari oko sklapanja braka i troskova. Unapred zahvalan... Sinu zelim uspesan brak i najmanje troje dece pozzz

Poslala sam ti mail i broj telefona mog sina. On će ti sve objasniti. :) Svako dobro. Srećan put.

• 4 months later...

Da li neko moze da mi kaze iskustva o dobijanju vize Republike Srbije. Ukratko, ja zelim da pozovem drzavljanku Filipina koja nije zaposlena i nema nekretnine na svoje ime. Ja bih naravno garantovao za njen boravak i sve troskove. Da li zna koji iznos ona treba da ima na racunu da bi mogla da dobije vizu? Unapred zahvalan.