Posted March 29, 201411 yr Zdravo svima Prosto ne mogu da verujem da nema ovakve teme. Planiram uskoro da odem na vikend, gledala sam preko neta za smestaj po vikendicama jer su vile prekupe i cene su oko 1000din za noc. Znam da cemo da obilazimo jezero i zoo vrt, ali ima li jos nesto sto vredi videti? Treba mi preporuka za neki restoran i kako se stize od Subotice do Palica posto nemamo auto
March 30, 201411 yr kako se stize od Subotice do Palica http://sutrans.rs/Redvoznje-6.html a može i peške jer ima pešačka staza od Subotice do Palića VREME U ODLASKU = Iz Subotice VREME U POVRATKU = Sa Palića
April 5, 201411 yr Taksi hoce i do 500 kinti, a ima i opcija da iznajmite bicikl pa da vozite od i do Palica a posle ga vratite u "stanicu". Ne znam cenu, mislim da se zove SuBike. Sto se tice resotrana na Palicu, samo prosetajte uz obalu. U blizini Zoo vrta imate Jahting klub (pizza itd), i onda na desno odatle pa skroz preko muskog stranda i onda kozijom stazicom do Paprika carde Kod vodotornja ima par picerija (nisam sigurna da li Korleone radi jos uvek, davno sam bila). Ako cete u centar Subotice, moja preporuka vam je Boss koji ima odlicnu hranu, kineski meni, nesto malo mexican food, domace, English breakfast... Jedna lepsa vecera za dvoje sa picem bude oko 1000-1500 din, mozda malo vise, sve zavisi sta uzmete. Moze da prodje i ispod hiljadarke. Kad ste vec tamo otidjite u Staru piceriju (odmah pored Bossa) na pizza brot i pivce I molim vas setite se mene dok to budete radili Pizza brot je oko 200 kinti. Mek vam je ispod gradske kuce, a u okolini ima jos restorana, kafica, nacice se nesto. Taxi po gradu je 200 din. Uglavnom manje.