Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najljepša plaža u Kambodži ili Vijetnamu ?

Featured Replies

Za novu godunu planiramo malo posjetiti te zemlje i na kraju jedno desetak dana odmor na nekoj plaži . Tražim plažu sličnu onima koje su na Andamanskim ostrvima . Hajde mala pomoć .

Hvala unaprijed

Edited by budva

Kaže drugar da su najbolje plaže u Vijetnamu na ostrvu Phu Quoc. Pa, sa srećom  flowers::

Za novu godunu planiramo malo posjetiti te zemlje i na kraju jedno desetak dana odmor na nekoj plaži . Tražim plažu sličnu onima koje su na Andamanskim ostrvima . Hajde mala pomoć .

Hvala unaprijed

Pre par meseci smo bili na kambodžanskom primorju i fenomenalno se proveli !

Odlična plaza, dugacka, te mozes da pronadjes svoj mir, čista,dubina voda je super za plivanje, odlično da se iskulira par dana i napune baterije ... Otres 2 beach ... To je u Sihanoukville-u.

Alternativno mesto, jeftina klopa na plazi, toceno pivo je bilo 50 US centi po čaši  ... :)

Mi smo odseli u Elephant house hostelu na plazi i bilo nam je ok. Ima tu u okolni i drugih smeštaja ... Mislim da mnogi dolaze na licu mesta da traze smeštaj .

Sihanoukville ima nekoliko plaža. One u samom gradu su lepe, ali i komercijane i pune turista.

Otres 1 nije los, ali je Otres 2 najudaljeniji od grada (jedno 20-30 min. spore voznje tuk-tukom) i po meni i najlepsi :)

Jedno od mesta gde bih se definitivno vratio ponovo.

A ako tražiš kristalno bistru vodu tirkizno plave boje i pesak kao na Andamanskim ostrvima, onda def. treba da skočiš do nekih ostrva u južnom Tajlandu.

Edited by Nightwatcher

Kaže drugar da su najbolje plaže u Vijetnamu na ostrvu Phu Quoc. Pa, sa srećom  flowers::

Takođe, ovo ostrvo je "viza free" zona ... tako da se može uhvatiti neki ferry i putovati bez posedovanja vijetnamske vize.

Edited by Nightwatcher

• Author

mislio sam na ostrvo Koh Totang da odemo jer je dosta izolovano ali koliko mogu vidjeti ima samo jedan smjestaj .