Posted January 27, 201510 yr * Edited June 14, 20178 yr by chivitli detalji uklonjeni na zahtev korisnika
January 28, 201510 yr Pozdravcitam tvoj post i ponudu agencije pa razmisljam zar vam nije bolje da se organizujete nesto u individualnoj reziji i posetite.. ziveo sam u blizini Fussena i znamsigurno da se moze naci smestaj za 30e B&B, troskovi goriva i putarine ne mogu preci po osobi onu razliku koja nudi agencija i pored svega toga stajati gde god sepozeli a usput obici i mnogo vise u svakom slucaju zelim ti lep provod..
February 20, 201510 yr Cao,ja sam zainteresovana za Dvorce Bavarske u martu. Ako nisi nikog našla, ja sam za!Pozzz
March 16, 201510 yr Cao,ja sam zainteresovana za Dvorce Bavarske u martu. Ako nisi nikog našla, ja sam za!Pozzzda li si nasla nekoga za ovaj put
March 17, 201510 yr Cao,ja sam zainteresovana za Dvorce Bavarske u martu. Ako nisi nikog našla, ja sam za!Pozzzja sam za ovo putovanje,,, javi se
March 24, 201510 yr Biljo. Nagovorila sam drugaricu za dvorce Bavarske, tako da smo vec uplatile. Mozda neko putovanje za prvi maj...
March 24, 201510 yr Biljo. Nagovorila sam drugaricu za dvorce Bavarske, tako da smo vec uplatile.Mozda neko putovanje za prvi maj...Javi, sta planiras....