Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Cao drustvo,

vec neko vreme sam ovde i imam iste "boljke" kao vi, odnosno da ljudi iz mog okruzenja cesto nisu u mogucnostili ili raspolozenju da bi putovali, i ono sto mi se cini kao prepreka u prici na ovom topiku je negde i ta da ne znamo puno o ljudima sa kojima razgovaramo o eventualnom putovanju i zbog toga misim da bi bilo bolje da se upoznamo pre nekog putovanja, recimo putem facebooka ili skype-a. Zato, pozvao bih ljude koji su cesto u ovoj situaciji i koji vole da putuju da mi slobodno upute zahtev za prijateljstvo na FB kako bi tamo s vremena na vreme procaskati, upoznati se i mozda nekad organizovati neki put.

Link ka mom profilu je na mom profilu, kao i ID za skype.

Pisite i javite se slobodno, uvek sam otvoren za nova prijateljstva i upoznavanje.

Imam 31 godinu, zaposlen sam, radim finansijske i racunovodstvene poslove i ventil su mi neka kraca i povoljna putovanja. Nisam veliki komformista, dovoljan mi je samo krevet i soba dva sa dva i puno vremena napolju, na biciklu i u setnji. Jedino sto ne volim je da spavam na podu :D

Veliki pozdrav!

Mogli bi da organizujemo neko okupljanje za zainteresovane, takodje i da bi podelili utiske gde je ko bio ovog leta i kako se proveo. Ako neko podrzava ideju, oglasite se ovde