Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima,

tražim suputnicu ili suputnika za putovanje u Istanbul. Moram biti tamo 24.7. na jednom događanju i to je ujedno i dan povratka jer sljedeći dan radim. 

Dakle, to je jedini fiksni uvjet koji imam. Datum polaska mi nije određen, voljela bih da je nešto u rasponu 17.7. - 24.7., ovisno o broju dana.

Nisam aktivna na ovom forumu, ali ga često čitam i prikupljam informacije i zato hvala svima koji prenose svoja iskustva i pomažu ostalim putnicima da se bolje snađu. Oglas sam objavila i na hrvatskim stranicama, ali odaziv me razočarao u smislu čudnih upita, fulanih tema. Ekipa se javlja samo da bi se dopisivala ili da mi jave kako su oni već bili:)

Inače imam dva iskustva uspješnog pronalaska suputnika i očito sam tada imala puno više sreće :smile:

Ja sam Ivana. Živim u Rijeci, 31 god.

Voljela bih pronaći osobu s kojom mogu zajedno isplanirati put, koja je zainteresirana i ne putuje kao kufer i samostalna je u smislu da se može dio dana odvojiti bez drame ako nam se želje ne podudaraju. Nisam izbirljiva po pitanju smještaja, npr. pratim cijene hotela, za 25-30 eura ima puno izbora dobrih soba sa doručkom. Ionako volim puno hodati i soba mi služi za spavanje i tuširanje :smile:

Planiram let sa Turkishem iz Zg. Cijena je 200 eura za moje termine, ali ukoliko se dogovorimo može i drugo mjesto polaska ili spajanje u Istanbulu. Ovisi o potencijalnom suputnku, mogu se prilagoditi ako "kliknemo". 

Ako je netko zainteresiran bilo bi mi drago da se javi.