Posted July 5, 2016 naime planiram da idem na exit i to cetvrti dan,potreban neko ko bi mi pravio drustvo,28 god pozitivna itd Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2016 Zdravo "One 13", čisto sumnjam da bi ti odgovaralo moje društvo ili društvo moje generacije , ali imam sina studenta (24 god) koji ide sve dane na Exit i nema ni on neko veliko društvo za tu priliku. Možeš pisati njemu na mail dino.brdar@yahoo.com pa se sve dogovoriti (dobio sam odobrenje od njega da ti dam mail adresu). Pozdrav i dobar provod! ZoraNS Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2016 hvala,kontaktiracu ga na mail Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2016 Ne znam dali si već bio na exitu ili ne... Ako si pozetiva i znas engleski naćićeš vrlo brzo društvo na tvrđavi ili već na ulazu ako ne nađeš nekoga ranije. Nemoj odustati ako nenađeš društvo ranije Lepo se provedi gore i izađi živ, zdrav i ceo sa Prodigy-ja Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites