Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Na vasem sajtu je detljno objasnjeno kako i gde se aplicira za vizu za Estoniju i zvuci jako komlikovano s obzirom da treba da se ide po pasos cak u Budimpestu,

inace ova ambasada nema ni sajt, na telefon se niko ne javlja, poslala sam im mejl i to mi je jedina nada da ce da mi odgovore. :102:

Zanima me da li neko zna dal se nesto promenilo od kada su postali sengen zemlja?

Da li je neko slao pasos u ambasadu u Becu? Oni mi nekako deluju mnogo pouzadnije.

Moooolim vas pomozite, treba da budem u Estoniji za novu godinu!  :party:

Ja verujem da je najlakse da odes u neku agenciju, das im 10-20 evra i pasos i zavrsice ti sve! A ako su postali sengen zemlja ... onda mozes da umes i neki drugi sengen pa da putujes tamo!

Na vasem sajtu je detljno objasnjeno kako i gde se aplicira za vizu za Estoniju i zvuci jako komlikovano s obzirom da treba da se ide po pasos cak u Budimpestu,

inace ova ambasada nema ni sajt, na telefon se niko ne javlja, poslala sam im mejl i to mi je jedina nada da ce da mi odgovore. :102:

Zanima me da li neko zna dal se nesto promenilo od kada su postali sengen zemlja?

Da li je neko slao pasos u ambasadu u Becu? Oni mi nekako deluju mnogo pouzadnije.

Moooolim vas pomozite, treba da budem u Estoniji za novu godinu!  :party:

Jeste komplikovano ali ja sam vizu dobio na taj nacin.

Za Srbiju je zaduzena ambasada u Budimpesti i preko nje mora da se vadi viza.

Ako neces da komplikujes sebi zivot :) onda poslusaj Kikin savet pa pronadji neku agenciju koja vadi vize po Budimpesti.

Ako ti nije frka za 2007, sacekaj do nove godine kada udju u schengen, pa vadi za neku pristupacniju ako imas mogucnosti