MarkoToro

Members
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About MarkoToro

 • Rank
  putnik srednjeprugaš
 • Birthday 05/14/1989

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.flickr.com/photos/marko_14_photo/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad (Aveiro in my mind)
 • Interests
  lingvistika/fotografija/putovanja/kuhinja/filmovi

Recent Profile Visitors

4,918 profile views
 1. MarkoToro

  Putnicki kafe u Novom Sadu

  Nije vam daleko i NS Pa, eto dođite nam u Kotu 84 🍻
 2. MarkoToro

  Ryanair

  Rajaner ne traži više visa check. Samo neka neko potvrdi ko je leteo iz Ništa jer ja nisam. Kad sam išao iz EU gradova u EU nije bilo potrebno.
 3. MarkoToro

  Sofija ili Sarajevo?

  Sarajevo uvek! Ali možda i Sofija, neće biti puno naroda jer će svi Bugari u Beograd za doček Šala mala, ali Sarajevo pa pet mesta na listi pa Sofija. Sarajevo zbog ljudi, atmosfere, prirode, hrane.
 4. MarkoToro

  Lonely Planet

  Ćao svima, jedna molba/pitanje: ima li neko za pozajmiti/poslati LP vodič na engleskom ili španskom za Južnoafričku republiku? Hvala!
 5. MarkoToro

  Novi Sad (Zrenjanin) - Temišvar (aerodrom)

  Ćao svima, vozi li neko u četvrtak 27.09. ujutro za Temišvar iz NSa a može i iz BGa? Hteo bih da podelimo prevoz. Nema nikoga na blablacar-u, a i ovi kombi-prevozi su mi nesigurni. Imam let u 16.30č po rumunskom vremenu.
 6. Ćao svima, vozi li neko u četvrtak 27.09. ujutro za Temišvar? Hteo bih da podelimo prevoz. Nema nikoga na blablacar-u, a i ovi kombi-prevozi su mi nesigurni. Imam let u 16.30 po rumunskom vremenu.
 7. MarkoToro

  Putovanje u juznu Ameriku

  I ja ih samo posmatram i upijam. A jedva čekam onda tvoje i Surfijevo pisanije i kotrljanje "odole-na gore" hehe
 8. MarkoToro

  Dablin Beograd

  Ja sam išao Budimpešta-Brisel (Charleroi)-Dablin-Bratislava. I to oko 80$ sve je bilo. Rajaner.
 9. MarkoToro

  Autostop po Evropi

  Ćao, kada si to planirao? I koja ti je ruta, cilj...?
 10. MarkoToro

  Lisabon i Porto

  Što kaže Audioslave slažem se. Dodao bih da su vozovi u Portugalu sjajni. Može se videti red vožnje i kupiti karta online ovde: http://cp.pt - kad gledate iz Porta izaberite i stanice Porto - Campanha i Porto - Sao Bento, to su dve "glavne stanice" Porta. PS. Ja bih ostao u Portu bar dan više i usput možete svratiti do Aveira, gradića blizu Porta koji leži na kanalima, riji i okeanu
 11. Ćao ekipa, Od 24. do 28. juna bih iznajmio auto sa mojim prijateljem Špancem (pišem to jer bi bilo super ako bismo svi pričali na španskom ili bar na engleskom). Krenuli bismo iz Novog Sada ili Beograda (svejedno je) pa me zanima ko bi se pridružio (i da bude zabavnije, a i da podelimo troškove rentiranja ). Rutu nemamo, ali ono što mi pada na pamet su Đerdap, Drina, ugl. oko reka. Smeštaj bismo preko Couchsuringa ili neke hostele. Dodao bih rafting kao ideju +. I, ako neko ima drugu ideju, javite, pišite. Želeo bih mu pokazati nešto lepo kod nas. Pozdrav!
 12. Ćao ekipa, Od 24. do 28. juna bih iznajmio auto sa mojim prijateljem Špancem (pišem to jer bi bilo super ako bismo svi pričali na španskom ili bar na engleskom). Krenuli bismo iz Novog Sada ili Beograda (svejedno je) pa me zanima ko bi se pridružio (i da bdue zabavnije, a i da podelimo troškove rentiranja ). Rutu nemamo, ali ono što mi pada na pamet su Đerdap, Drina, ugl. oko reka. Smeštaj bismo preko Couchsuringa ili neke hostele. I, ako neko ima drugu ideju, javite, pišite. Želeo bih mu pokazati nešto lepo kod nas.
 13. MarkoToro

  Stop Novi Sad - Prag

  Za početak evo ovoga .
 14. MarkoToro

  Lonely Planet

  Imam PDF ako želiš. Javi se
 15. MarkoToro

  Ryanair

  Ja sam isto iz Budimpešte leteo prošlog septembra i nije bilo potrebno. Vidi na baording pass-u šta ti piše tj. da li piše Visa stamp i da li ima prazan kvadrat za to.