mveruovic

Members
 • Content Count

  1,677
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About mveruovic

 • Rank
  putnik dugoprugaš

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pa sta je tu zbunjujuce? Bila si 18 dana i imas jos 72 dana da ostanes? Nakon 7. marta ce ti se pomerati i ponistavati dan za dan i ponistiti 25. marta tih 18 dana koje si provela tamo. Onda racunas od 2. februara (prvog ulaska) do avgusta koliko imas dana i to je to.
 2. Pa vrlo prosto pogledas u poslednjih 180 dana koliko si bila u Sengenu i znas koliko imas dana, nema greske.
 3. Ili ces morati da platis unapred pa ti vracaju 330 na wiz racun.
 4. Ne moze, al bolje da uzme bar te pare sto ima da ne propadnu sve.
 5. Mislim da je otkazivanje 60 evra verovatno po pravcu i da vracaju pare samo na wizz nalog, ne moze kes. Bar je tako bilo kad sam se ja raspitivao, ne isplati se nikad sem u ovom slucaju kad je iznos bas veliki. Je l to neki datum oko nove godine kad je toliko skupo?
 6. Pa AirSerbia ima u uslovima svojim to. Ili moze da se menja ime i prezime ili ne moze. A mozda su i toliko bezobrazni da na aerodromu hoce da izvacare ljude i za dva slova da plate te pare.
 7. Promena imena je moguca kod AirSerbie?
 8. mveruovic

  Viza za Srbiju

  Realno lakse da aplicira za Sengen vizu ili US pa da sa njom dodje u SRB.
 9. mveruovic

  online placanje avio karte?

  Imas check my trip aplikaciju, prosledi mejl sa tog sajta i videces info.
 10. mveruovic

  Beograd - Banja Luka kombi?

  Idite avionom, povratna karta je 6000 din, u jednom smeru BL-BG 2800 mislim. Inace klasicni bus preko HRV ide oko 4 i po sata.
 11. mveruovic

  Severna Nemačka i more

  Mozes da postavis na postimage pa onda ostavis linkove ovde. Kako ti se cini Rostok?
 12. mveruovic

  Ponovni odlazak u USA

  Budi siguran da sanse nema da te puste u narednih godinu dana bar, a mozda ti i tad uzmu vizu. Prvo, za tako dug ostanak u cugu ti je preprano da ides opet, vidi se iz aviona d asi radio na crno, da si isao 4-5 puta u godinu dana na po par nedelja ne bi bilo problema sigurno, ali upada im u oci ti duzi ostanci. Sto se tice aerodroma, isto ti je gde god da sletis, istrkeljisace te dhs, ne prolazi to sto su frekventni aerodromi pa nemaju kao vremena. Veoma su detaljni. Pre par dana sam bio na JFKu kad sam se vratio i dok sam cekao da prodjem gledao sam kako se pale lampice za secondary inspection za neke ljude koji su duze ostajali.
 13. mveruovic

  Viza za SAD

  Retko daju na krace periode ali se desava. Mislim da je rekorder 9 dana ili 2 nedelje ne mogu da se setim. Inace za useljenicku vizu imate forum visajourney ima nas podforum tj tema.
 14. Ono sto su mogli da ti napisu jeste neprijavljivanje boravka u inostranstvu duze od 90 dana, nemaju veze sa tim koliko si ostala sto se tice Italijana, ne mogu nista da urade.
 15. mveruovic

  Jeftine avio karte

  Dosta kompanija transferne kofere oznacava i stavlja ih poslednje u avion