mveruovic

Members
 • Content count

  1,485
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About mveruovic

 • Rank
  putnik dugoprugaš

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Ponovni odlazak u USA

  Sve zavisi od granicara, moze da bude i par godina ovde pa da ga sacekaju na zicer sledeci put. Pogotovo ako je rekao na ulasku da ostaje mesec a ostao 6 meseci.
 2. Poneo sam 1500$ bas da vidim ako budu smarali sta ce da se desi kada pokazemo pare
 3. Bio u Rumuniji juce, usli smo preko Srpske Crnje-Jimbolije niko nista nije pitao, bilo nas cetvoro u kolima. U Temisvaru smo videli 5 srb autobusa sverc ture cim su oni tu ni oni nisu imali probleme. Posle izasli na Moravitu sve ok bilo.
 4. Britanske vize

  Ja idem za par meseci na brod verovatno kod sestre i ukrcavanje je u Sautemptonu i iskrcavanje. Probacu porodicnu kao onu sto je za dzabe preko zene da ne bi bacao pare na tranzitnu. Znam kad sam bio po Mediteranu (nama svakako ne treba viza za te zemlje) izlazio sam sa karticom svuda (usao u Italiju avionom i dobio pecat ulazni kada sam usao na brod nisam dobio nikakav pecat niti je bila pasoska kontrola) a kada sam se u Malagi iskrcavao lupili su mi ulazni pecat u pasos. Tako da im je sve to malo konfuzno.
 5. Viza za SAD

  Oba puta si morao da popunis ds160. Poceli su da odbijaju ljude jer nasi ostaju tamo na crno. Bas pratim statistiku oko US viza i za 6-7 godina je 10% porastao broj odbijenica. Sledece godine ocekujem bar na 25% da poraste.
 6. Ponovni odlazak u USA

  Ukoliko mu ne roknu pecat da je viza ponistena i dalje “vazi” ali mogu i iz ambasade da ga kontaktiraju nekako kad se vrati.
 7. Viza za SAD

  Uneses sam kolika su ti ukupna mesecna primanja u ds 160, ako imas platu 600 evra ne mozes da imas 5000 evra na racunu nisu glupi.
 8. Ponovni odlazak u USA

  Ponistava se ako dobije. Mada je ovde pisao decko da su ga zvali iz ambasade odmah posle da se vrati nakon odbijanja (radne sezonske) pa su mu ponistili i turisticku. A da l radi ili ne, iz aviona se vidi da je mutno da neko provede godinu i po dana, makar da on i stvarno ne radi.
 9. Viza za SAD

  To mozda zvuci kao razlog zasto su te odbili ali nije sigurno. Sve gde si putovao si stavio vec u ds160 tako da je znao bez da ti gleda i jedan i drugi pasos.
 10. Ponovni odlazak u USA

  Nisu glupi, znaju da radi na crno tu cim je po 6 meseci. To da izadje na nedelju dana u Meksiko mogu samo nazad da ga ne puste i da mu poniste vizu. Kao i dolazak ovde na pauzu pa opet da se vrati.
 11. Viza za SAD

  Ma to ima fama kao jao ostaces na crno zato sto imas decka?!? Ne znam zasto se ljudi tripuju. U top 3 je kao i npr nisi nige pre putovala? Pa ne mozes u US imamda te odbiju 100% kako to prvo putovanje pa bas US?!? Potpune nebuloze. Da neko hoce da ode da ostane ima verenicku/bracnu vizu.
 12. Viza za SAD

  Zasto nece da je slusaju?
 13. Viza za SAD

  Samo da javim info za drugaricu, bila par puta u Americi, dve vize imala, otisla po novu i stativa. Jbg izgleda da su bas odlepili zbog ovog ostajanja.
 14. Idem u nedelju na pola dana pa javljam rezultate sa Moravite.
 15. Viza za SAD

  Dzabe kakve god odgovore da dajete (kratke ili duge) jer unapred sve sto vas pita vec ima u ds160.