TheSeer

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About TheSeer

 • Rank
  novajlija
 • Birthday 08/17/1983

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Novi Sad
 1. Ja sam zainteresovan za pesacenje do Lickog Tiskovca ali mogu samo u 7. mesecu. Fotke su super. Neke oduzimaju dah kao npr. ova
 2. Moze iz Otrica, kod elektrovetrenjaca, preko Ljubine poljane i Torbickog Vagana. Nisam nikad bio, ali Stevo iz Tiskovca mi kaze da je Torbicki Vagan najlepse mesto sto je ikad video.
 3. Moze se u Licki Tiskovac ilegalno doci iz Bosne: 1. Iz Bosanskog Grahova, preko Dulera i Donjeg Tiskovca - nema nikakvih policijskih punktova usput. 2. Iz Drvara preko Resanovaca i Licke Kaldrme - nailazi se samo na punkt bosanske granicne policije. Oni su fleksibilniji, ali upozore te da hrvatska policija cesto obilazi Licki Tiskovac i da ces imati problem ako ih susretnes.
 4. U Berlinu je jos gore nego u Beogradu jer je glavna autobuska stanica (ZOB) na samoj periferiji grada, 20km od centra.
 5. Putovao sam dosta po Hrvatskoj svojim autom u poslednjih 5 godina. Prolazio sam svukuda, a bio mi je parkiran u Sremu, Baranji, Slavoniji, Banovini, Kordunu, Zagrebu, Istri, Gorskom kotaru, Lici, unutrasnjosti Dalmacije bez problema. I ne pali mi se crvena niti zuta lampica u glavi za te krajeve. Jedino mi se pali crvena lampica za Zadar i Dubrovnik. I zuta za Split i Sibenik. Tamo nisam isao svojim autom.
 6. Ja preporucujem splavarenje na reci Uni, deonica Strbacki Buk - Lohovo. U maju ili junu kad je visi vodostaj. Nemojte u avgustu i septembru, tad vodostaj Une bude mali i ne bude tako zanimljivo.
 7. Ja preporučujem Dalj, živopisnu varošicu na Dunavu, na krajnjem istoku Slavonije. Udaljen je 20ak km od Osijeka, i 5km od graničnog prelaza sa Srbijom Erdut - Bogojevo. U Dalju se nalazi rodna kuća Milutina Milankovića, čoveka koji ima "svoj" krater na Mesecu i "svoj" asteroid tamo negde u svemiru. Rodna kuća mu je obnovljena pre 2 godine i pretvorena u jako lep muzej. Sa lepim dvorištem, koje se nalazi na samoj obali Dunava. Tako da u pauzi razgledanja mehaničkih modela Sunčevog sistema i raznih vidova Zemljinog kretanja možete baciti pogled kroz prozor na široki Dunav kako teče... Evo kako i